Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a barátságból születnek a legszebb szerelmek?
Volt anno. egy srác,egyetem első évében ismertem meg. Nagyon jól kijöttünk,állandóan dumáltunk, találkozgattunk.
Mégsem ment tovább a dolog barátságnál.
Én persze fülig belezúgtam, ő nem.
El is mondtam neki,amikor már nem bírtam tovább.
Ő sajnálta,de nem akart többet. Felajánlotta,hogy bár nehéz lenne neki is,de ne találkozzunk többet,ha nekem úgy könnyebb.
Én kétségbeestem,azt mondtam nem baj, túl fogom élni,de nem akarom őt teljesen elveszíteni.
Így beletörődtem a barátságba.
Egy idő után kezdtek elmúlni az érzéseim, hiába találkoztunk ugyanúgy hetente.
Őt hívtam,amikor valami baj volt, amikor vizsgaidőszak közepén kimerülve sírtam.
Kettesben ünnepeltük a szülinapunkat mindig egy menő "beülős helyen".
Jártuk a világot,elménybeszámoltunk, idióta ajándékokat hoztunk egymánsak minden egyes országból,ahol csak jártunk.
Szóval tudtunk egymásról, részese voltunk egymás életének.
Neki volt 1-2 barátnője, nekem egy srác,de egyik sem volt komoly.
És most úgy néz ki, együtt leszünk. 6 ev után. Rájöttünk,hogy együtt akarunk tovább menni az életben.
Sok helyen olvastam,hogy az ilyen erős barátságokból nagyon szép szerelmek születnej.
Ez igaz lehet?
Szívsesen olvasnék még hasonló történeteket, ha megosztanátok a tapasztalataitokat:)
25 N
Nekem is évek óta van egy lánybarátom, az utóbbi hetekben "kerülgetjük egymást", de senki nem mer lépni.
Köszönöm a hozzászólásokat, a jó példákat, asszem összeszedem minden bátorságomat.
Miquel
Hát, röviden és tömören összefoglalva: ez baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!