Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a barátságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a barátságból születnek a legszebb szerelmek?

Figyelt kérdés

Volt anno. egy srác,egyetem első évében ismertem meg. Nagyon jól kijöttünk,állandóan dumáltunk, találkozgattunk.

Mégsem ment tovább a dolog barátságnál.

Én persze fülig belezúgtam, ő nem.

El is mondtam neki,amikor már nem bírtam tovább.

Ő sajnálta,de nem akart többet. Felajánlotta,hogy bár nehéz lenne neki is,de ne találkozzunk többet,ha nekem úgy könnyebb.

Én kétségbeestem,azt mondtam nem baj, túl fogom élni,de nem akarom őt teljesen elveszíteni.

Így beletörődtem a barátságba.

Egy idő után kezdtek elmúlni az érzéseim, hiába találkoztunk ugyanúgy hetente.

Őt hívtam,amikor valami baj volt, amikor vizsgaidőszak közepén kimerülve sírtam.

Kettesben ünnepeltük a szülinapunkat mindig egy menő "beülős helyen".

Jártuk a világot,elménybeszámoltunk, idióta ajándékokat hoztunk egymánsak minden egyes országból,ahol csak jártunk.

Szóval tudtunk egymásról, részese voltunk egymás életének.

Neki volt 1-2 barátnője, nekem egy srác,de egyik sem volt komoly.

És most úgy néz ki, együtt leszünk. 6 ev után. Rájöttünk,hogy együtt akarunk tovább menni az életben.

Sok helyen olvastam,hogy az ilyen erős barátságokból nagyon szép szerelmek születnej.

Ez igaz lehet?

Szívsesen olvasnék még hasonló történeteket, ha megosztanátok a tapasztalataitokat:)

25 N

2017. szept. 4. 12:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is évek óta van egy lánybarátom, az utóbbi hetekben "kerülgetjük egymást", de senki nem mer lépni.

Köszönöm a hozzászólásokat, a jó példákat, asszem összeszedem minden bátorságomat.

2017. szept. 4. 20:05
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
A barátságból úgy lesz "szerelem", hogy a két fiatal idealista nagy tervekkel indul neki az életnek. Jól tudják, hogy nem egymáshoz valók, nem is erőltetik a dolgot, barátok maradnak. Bíznak abban, hogy hamarosan párra találnak. Csakhogy az kevés, ha bíznak benne. A párkeresést, a kapcsolatteremtést, és a kapcsolat megtartását tanulni kell. Belefáradnak, és megelégszenek a volt barát "szerelmével". De ez pusztán erénykovácsolás a tehetetlenségből, és édeskevés egy igazi szerelemhez.
2017. szept. 5. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Miquel

Hát, röviden és tömören összefoglalva: ez baromság.

2017. szept. 5. 15:48
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
Miquel, ekkora hülyeséget is régen olvastam.
2017. szept. 5. 20:11
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Igenis a baratsagbol lesznek a legnagyobb szerelmek. Van ugy hogy betoppan az eletedbe a nagy ő, de te éppen kapcsolatban vagy, szerelmi banatba, mas problemaid vannak es beteszed a baratsagzonaba mert erzed h szukseged van ra de meg nem birnal elkezdeni egy kapcsolatot. Velem igy volt. Allitom. Mikor megismertem a jelenlegi parom, kapcsolatba voltam. Egy nagyon rosszba. Sosem csalnam meg a parom, igy akkor sem tettem. Aztan annak a kapcsolatnak vege lett, en kihevertem, es osszejottunk. Azota boldogok vagyunk. Mar egyutt elunk. :)
2017. szept. 6. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!