Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy ezért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy ezért nincs kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Szerintem és mások szerint is szép arcom van és az alakom is jó. Viszont van a fogaim között egy kis rés ami miatt nincs önbizalmam. Egyébkent fehérek és ápoltak. Szeretnék fogszabályzót, de nincs pénz rá egyenlőre. Lehetséges, hogy azért utasítanak vissza, amikor komolyabbra fordulnak a dolgok?

Volt veletek ilyen, hogy ezért utasítottatok vissza valakit?

2017. szept. 4. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyon valószínűtlennek tartom, hogy ez lenne az oka. Őt is szeressük.

[link]

2017. szept. 4. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha ennyi a legnagyobb baj, te vagy a legtökéletesebb lány a világon :)

Én duci vagyok, néha pattanásos az arcom, mégis volt mindig párom.

Lehet, hogy nagyon szégyellős vagy és keveset mosolyogsz a fogad miatt, emiatt pedig barátságtalannak tűnhetsz. Pedog hidd el, egy ilyen kis hézag még cuki is tud lenni.

23/L

2017. szept. 4. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez butaság. Ezt szexepilnek is fel lehet fogni. Azt javaslom, próbáld meg a környezeted pozitív megerősítéseit jobban befogadni és ne foglalkozz ilyen jelentéktelen dolgokkal. Ezért biztos nem utasítanak vissza senkit.
2017. szept. 4. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Találgatás, de inkább az önbizalom hiánya. Nagy a különbség, ha egy kiegyensúlyozott vidám emberrel beszélgetek, vagy érezni visszafogott bizonytalanságot.
2017. szept. 4. 10:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van rés a 2 első fogam között, mégis oda vannak értem a pasik, tehát erre fognok jó nagy butaság. Inkább az önbizalomhiányod lehet itt a probléma. Próbáld ki, mosolyogj és légy kedves, meglátod rögtön megfordul veled a világ.
2017. szept. 4. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez biztos hogy nem lehet az oka
2017. szept. 4. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:

"ami miatt nincs önbizalmam" <-- inkább ez a probléma.

Nekem eléggé előreállnak az első fogaim, picit nagyobbak is mint a többi, mégis van kapcsolatom :D

2017. szept. 4. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem ez az oka. Ebben biztos lehetsz.
2017. szept. 4. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg embernek ilyen a foga. Ez szerintem senkit nem gátolt még a párkeresésben, az én fogaim is ilyenek. Sőt 4-es 6-os csírahiányom van, plusz bölcsességfog. Tehát alapból 6 fogam nincs és sosem volt. Mégsem volt soha gondom a párkereséssel, pedig ha szélesen mosolygok, akkor eléggé látszik. 3 évig volt fogszabályzóm mégis voltak kapcsolataim. Pedig én se vagyok ám egy Angelina Jolie.
2017. szept. 4. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!