Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek előtte WC re menni, hiába akarok. Nektek is ciki a barátotok előtt kakilni?
Nem tudom Kérdező, hogy értetted azt, hogy "egymás előtt".
ha úgy, hogy ő is bent van addig a fürdőben/wc-nél, akkor természetesen nem kell ezt tűrnöd, én meghalnék, ha úgy kellene, hogy más ott van velem addig.
Ha viszont úgy értetted, hogy ő a házban tartózkodik, akkor azzal ne foglalkozz. Ez emberi szükséglet, ha tetszik ha nem. Az én barátom sajnos elég gyerekes, ő közölte, hogy a lányok nem tudnak és ne is beszéljek neki erről. Gondolhatod. Engem meg nem érdekel, nem mondom meg neki, de ha kell akkor kell és megyek. Én is szorongtam emiatt az elején, de rájöttem, hogy vagy hasfájásom lesz és rossz szerveim, mert nem merek elmenni, vagy elmegyek.
Ne szégyelld, főleg ha ő így áll hozzá.
Ennél még sokkal rosszabb dolgok lesznek.
Nem kell előtte :D
Amúgy nekem nem gáz, tekintve, hogy első közös hosszú hétvégénk vasárnapját hasmenéssel szenvedtem végig :( Irtó gáz volt, én a klotyóra rohangáltam, ő meg főzte nekem a teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!