Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek előtte WC re menni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek előtte WC re menni, hiába akarok. Nektek is ciki a barátotok előtt kakilni?

Figyelt kérdés
2éve van barátom, elég komoly köztünk, ő elmegy előttem kakilok, pukizik előttem, de én nem merek. Pedig mindig beszéljük, hogy ez természetes és mindenki csinálja, és ezt így is gondolom, de egyszerűen ha érzem hogy kell, nem merem megtenni. Lassan már a saját szüleim előtt se, nekem ez nagyon kellemetlen, alig hogy kijön, szaga van, és az egész lakás tiszta büdi. Tudom hogy ez az élet de nagyon elszomorit ez az egész és már én érzem magam rosszul, mit kéne tennem?
2017. szept. 3. 20:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egyszer egy táborban 10 napig nem mertem wczni, úgyhogy tudom mit élsz át. Használj légfrissítőt, szellőztess. Gondolj arra, hogy ez egy természetes dolog.
2017. szept. 3. 22:23
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Én is megsértődnék, ha a barátnőm előttem kakilna. Intézze el a WC-n, kultúrált emberként.
2017. szept. 3. 23:28
 13/22 anonim ***** válasza:
A kábelfektetés még oké, de az aszfaltozás tud kellemetlen helyzetet teremteni. :)
2017. szept. 3. 23:48
 14/22 anonim ***** válasza:
De miért kéne előtte kakilnod? Ő csak nem megy veled. Ha meg fingani kell. Először is, azt túlzásnak érzem, hogy "az egész lakás tiszta büdi", nekem legalább is sose lett az egészben büdös. Másodszor, nem kell az orra alá fingani, azt senki sem szereti, menj odébb, hidd el, nem tölti be az egész lakást.
2017. szept. 3. 23:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Ahogy kijon,mar lehuzom a wc-t. Nincs buz. Ha kell,akkor nem tartom vissza. A baratom nem feszelyez.

N

2017. szept. 3. 23:57
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Sztem azt hogy "előtte" nem úgy értette a kérdező hogy egy légtérben kakálna a pasi előtt. Hanem nyilván hogy elmegy wc-re amit magára zár de közben ott van kint a srác. Nem tudom milyen helyen él a kérdező de sok panel lakásban a wc nagyon pici, ott van a konyha mellett, az ajtón alul van szellőző nyílás és minden kihallatszódik meg kijön a szag. Voltam ilyen lakásban és a kakálás egy rémálom.
2017. szept. 4. 01:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#16 Végre valaki leírta, már épp nekikészültem, mert kínzás volt a válaszokat olvasni...

Nem, ha kell, akkor kell. Tovább megyek, párkapcsolatunk legelején belefutottunk egy frankó hasmenős vírusba, szóval nálunk megvolt a szó szerinti egymás előtt is. Igaz, nem gyakoroljuk szándékosan, de nem csinálunk belőle ügyet.

Senki nem sz.rik rózsaillatút, kár ezen görcsölni. A légfrissítőt javaslom, illetve az azonnali lehúzást én is, akkor kevésbé terjeng. A hangokkal meg nem tudsz mit csinálni, valószínűleg nem fog rá szólna semmit, ha mégis, akkor poénkodjátok el.

2017. szept. 4. 05:00
 18/22 anonim ***** válasza:

Pedig természetes dolog, nem kell szégyelnni.

Ha rádjön az inger, akkor menj el wc-re. Ha rajtad van, akkor nem sokkal több idő mint egy pisilés. Gyorsan lehúzod, úgy nem olyan büdös.

És ha kell akkor légfrissitőzöl és öntöl egy kis fertőtlenítőt a wcbe. Én hypot szoktam, az hamar elveszi a szagot.

Esetleg az ablakot is kinyithatod ha van.

Gondolom nem egy helyiségből áll a ház, amikor nincs közvetlenül a wc előtt a barátod, akkor menj el az elején.

Pl ő a szobában telefonozik vagy filmet néz, te addig gyorsan kiugrasz 'pisilni'. Észre se fogja venni, hogy nem pisiltél, ne aggódj.

Ha párszor sikerül rávenned magad, akkor utána menni fog.

Sokáig én sem tudtam máshol wc-zni, iszonyatos görcseim voltak, ha napokig nem voltam otthon.

Aztán átestem egy ponton és már kb bárhol tudok ha kell, nem tartogatom, gyorsan elintézem.

Btw a válaszokat nem értem, szerintem egyértelmű, hogy úgy értette a kérdező, hogy nem tud úgy elmenni, hogy van valaki rajta kívül a házban, mert kijön a szag a wcből .

2017. szept. 4. 07:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Ahogy kipottyan belőled a kaki, rögtön húzd le, mert ilyenkor szinte abszolút nem lesz kakiszag, azt utána ki is törlöd, lehúzod, azt jólvan.
2017. szept. 4. 10:04
 20/22 anonim ***** válasza:

Akkor fogalmazzon érthetően a kérdező. :)

Nem kell senki "előtt" kakilni. Jobb helyeken van ajtó a wc-n meg a fürdőszobán. Még jobb helyeken ablak, szellőzőnyílás, meg légfrissítő is.

Én is kényes vagyok erre, elmondtam őszintén a páromnak, hogy ez nálam ilyen nagyon nehéz kérdés, azóta elég csak ránéznem, egyből megérti hogy mi a helyzet, bemegy a szobába, magára csukja az ajtót és hallgat zenét. :D Tökéletes megoldás.

2017. szept. 4. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!