Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él az emberekben az a hibás sztereotípia, hogy akinek nem volt tini korában párkapcsolatban az lemaradásban van?
Több hasonló kérdést olvastam itt és gondolom megkérdezem ezt, mert elég érdekes válaszokat találok itt. Az élet nem csak párkapcsolatokból áll és egy normális ember ahogy idősödik annál komolyabb lesz, más lesz a világnézete, komolyabb témákról lehet vele beszélgetni stb. Úgy látom abba a hitbe vannak egyesek, hogyha valakinek nincs szerencséje párkapcsolatban akkor megreked a tini korszakban. Azt állítani, hogy mondjuk 25 évesen úgy fog viselkedni, mint egy 15 éves azért ez elég merész állítás. Most mi van akkor, ha esetleg 25 évesen jön össze valami először? Semmi! Ez nem videojáték, hogy szörnyeket kell leölnöd, hogy aztán később szembeszállj nagyobb ellenségekkel.
Én még nem láttam olyat, hogy akinek később jött össze párkapcsolat, az alkalmatlan lett volna és nem kellett tanítgatni se. Több ismerősömnek maradtak ki a tizenéves párkapcsolatok voltak akik 25 évesen ismerkedtek meg életük párjával úgy, hogy nem is volt egy darab kapcsolatuk se, csak nem voltak kapcsolat függők, nem nagyon jártak társaságban, építették az életüket.
#19 Na látod ez a bajom ezzel a témával, mivel még nem volt benne részem emiatt kussolnom kell és közbe kapom a megbélyegezéseket.
Hiába hozok fel ellenérveket, emberségesebb hozzáállást ti nem veszitek észre, mert csak azt mondjátok amit a tömeg mond. Csak tudjátok belekéne gondolni abba, hogy amit a tömeg mond folyton, abba nem mindig van igazság. A sztereotípiák is ilyenek, vannak igaz, de vannak logikátlan sztereotípiák is, ilyen mint pl. az informatikusok élettelen kockák vagy aki edző terembe jár az üres fejű majom, gondolom egyikőjüknek se esik az jól, hogy ilyen negatív pecsétet nyomnak rájuk és elhordják mindennek úgy, hogy nem is ismerik max látásból. Ilyen ez a sztereotípia is amivel most elkezdtem foglalkozni, ha tényleg úgy lenne, ahogy egyesek írják, hogy akinek nem volt x évesen párkapcsolata az kis dedós tini szinten fog állni, akkor annak a srácnak aki 28 évesen találta meg élete első szerelmét már nem házasodtak volna össze, nem lenne gyereke és nem úgy látom, hogy olyan alkalmatlan lenne hozzá.
Sajnos engem is érintenek ezek a megbélyegzések és nagyon nem szeretem azt, ha valaki nem ismer és rám var valami olyat ami nem is engem jellemez és nem csak erről a témáról beszélek bármiről.
Számomra az az érték, ha valaki nem tapasztalásból nem csak saját önös érdekekből van együtt valakivel, hanem szeretni tudják egymást. Volt egy pár ilyen esélyem egyik lány se tetszett, kihasználhattam volna őket, de nem így tettem, mert nem volt szívem hozzá, de még gusztusom se. Arról nem tehetek, hogy mostanában nem találok olyan lányt aki igazán tetszene, pedig nagyon szeretnék valakit magam mellé, ezért keresem tovább és a lehetőségeket is.
Valoban biztosan nem benned van a hiba, ha 25 even at egyetlen egy lany sem jott veled szembe, aki tetszett volna. A nyakamat tennem ra en is. Mindenki hulye, csak te vagy helikopter.
Barmennyire is faj ez neked meg a nagy onreflexioddal meg akarmiddel is, de a te keszulekedben van a hiba.
De pont ezért tépjük a szánkat, hogy ez nem sztereotípia, csak baromira kisarkítod a szitut.
De ha jobban esik sajnálni magad, akkor hajrá.
Ez a 28 éves férfi nálad nagy etalon úgy látom.
Inkább vele társalogj, biztos remekül megértitek egymást :)
Amúgy meg már annyi hülyeséget összehordtál a kommenteidben (a kérdésről nem is beszélve) hogy nem is csodálkozok ha egy nő se akar veled szóba állni.
Szó szerint a bolhából csináltál egy nagy kupac elefántot, ilyen emberrel meg senki nem akar foglalkozni.
Elemezgeted itt a dolgokat ahelyett hogy cselekednél, ja mert arra már képtelen lennél.
Akkor várj 28 éves korodig, nálad amúgy is ez a vízválasztó korszak úgy tűnik.
Nevetséges milyen hülye felfogású emberek vannak...
"Na látod ez a bajom ezzel a témával, mivel még nem volt benne részem emiatt kussolnom kell és közbe kapom a megbélyegezéseket. "
Tudod, okos ember csínján bánik azzal a témával, amiről nem volt még véleménye... Persze mint mondtam korábban elméletben mindenki tud F1-es autót vezetni, meg ő a filmekben is tök másként csinálná, és egyébként becsavarta volna onnan, ahonnan a falábú Backhemnek nem jött össze...
Nem azt mondom, hogy kussolj arról, amiről fogalmad sincs, de sokkal óvatosabban kellene osztani az észt, mivel valójában fogalmad sincs.
Egyébként az utolsó anyázós hozzászólásodra reflektálva, látszik, hogy mi a probléma oka, és az nagyon nem a tapasztalatlanságod. Az már csak az okozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!