Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemes nyarveget mindenkinek ezzel a retro dallal?
Figyelt kérdés
Akik itt vannak, mégha nem is értünk egyet. Így Noblesse Oblige, Jaguar, Kalapos úr, és sokan mások, rossz a nevmemoriam. https://www.youtube.com/watch?v=Gs069dndIYk #szeptember #summer is over
2017. aug. 31. 23:41
11/18 A kérdező kommentje:
Reggel úgyis törölve lesz a kérdés, esetleg újra kitiltanak, de mit szólna az itteni közönség egy kötetlen piknikhez, pl. A Margit- szigeten. Nem társat keresni, csak kiulni és beszélgetni.
2017. szept. 1. 01:12
12/18 anonim válasza:
Amikor múltkor kiírtam kérdést, hogy szombat este 6-kor gyakoris tali a Westend tetején arra sem volt túl nagy jelentkezés, sőt... meg elég hamar törölték is. :D
Nem tudom volt-e olyan aki elment, én úgy voltam vele, hogy miért ne, ha már én kérdezem, de hülyén vette volna ki magát, hogy minden egyedül ácsorgó emberhez odalépjek, hogy véletlenül nem a gyakorikérdésekről jött... :D Gondot nem okozott volna, de nem volt kedvem hozzá, hogy ha senki nincs ott akkor értetlenkedtem 30 embernél majd hazajövök.
13/18 A kérdező kommentje:
Ezt is küldöm https://www.youtube.com/watch?v=VOgFZfRVaww
2017. szept. 1. 01:26
14/18 A kérdező kommentje:
Jaguar, erről lemaradtam. Na ja, akkor nem csak nekem jutott eszembe. A Margit sziget talán azért jobb, mert nem időre kell menni. Hanem kiulni az bérek és csatlakozik aki akar, amikor.
2017. szept. 1. 01:28
15/18 anonim válasza:
Minden kesergő gyikosnak kívánok ősztől boldog párkapcsolatot, mert megérdemlik.
De aztán nincs ám sopánkodás, hogy jobb volt egyedül, ugye.
16/18 anonim válasza:
17/18 anonim válasza:
Nickelback <3 nem tudom ki küldte de imádlak.
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!