Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esélyes, hogy azért hívnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyes, hogy azért hívnak ennyi helyre intejúztatni, mert jó képet tettem ki az önéletrajzomba?

Figyelt kérdés
10ből 8 helyre mindig behvnak, pedig olyan nagy végzettségem sincs. Mindig férfiak. Esélyes, hogy azért, mert tetszik nekik a kép rólam? Aki volt esetleg ilyen pozicíóban, megtudja ezt a felvetést erősíteni, hogy a csinosabb lányokat előbb behívják. (Nem hencegés miatt, bocsi)
2017. aug. 31. 21:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jaguar, tévedsz. Sok ismerősöm panaszkodik, nem talál értelmes alkalmazottat, hanem cucababak azt hiszik, majd a mukormuk pótolja a tudást. Nem működik. Egy 15o ezres állásra, lehet bekerül, de normalishoz ez kevés.
2017. aug. 31. 22:54
 12/25 anonim ***** válasza:
Én pont most voltam állásinterjún, ahol mondta a munkáltató, hogy az e-mailem alapján már eldöntötték, hogy én vagyok a befutó + mert kultúrált, egyedi és szép önéletrajzot küldtem. Azt mondta, hogy olyan iq betyárok jelentkeznek, hogy az durva.
2017. aug. 31. 23:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Én nem is teszek képet az önéletrajzomba, mégis naponta többen hívnak. Mondanám, hogy talán csak jó a CV-d, de ilyen intellektus mellett kétlem.
2017. aug. 31. 23:06
 14/25 anonim ***** válasza:
Csak egy apró kérdés, ha 10 helyről 8-ra MINDIG behívnak, akkor miért keresel még?
2017. aug. 31. 23:18
 15/25 anonim ***** válasza:

Pedig elvileg nem is kérhetnének képet. Mi az, hogy az alapján hivnak be? Egy ronda embernek ugyanannyi esélye kell hogy legyen.

Simán el tudom képzelni, gondolom olyan munkára jelentkeztél (ha nincs nagy végzettséged), ami könnyen betanulhato.

2017. szept. 1. 00:05
 16/25 A kérdező kommentje:
Válogatok ;) most kezdtem munkát keresni ez a héten történt. Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 1. 00:39
 17/25 anonim ***** válasza:

És a munkáltató arra nem hívta fel a figyelmed, hogy a kulturáltat nem ú-val írjuk? Ja igaz, az a magyartanár feladata lett volna..

Kérdező, attól függ, milyen pozícióra jelentkezel. Vannak hiányszakmák.

2017. szept. 1. 06:49
 18/25 anonim ***** válasza:
06:49 OMG ez egy akkora hiba volt, hogy rögtön felmondok a munkahelyen, mert hiába diplomáztam le és vagyok kutató, ezzel egy főbenjáró bűnt követtem el. Te ilyenkor komolyan okosabbnak gondolod magad a másiknál? Mert csak úgy szólók, hogy így kívülállóként inkább röhögök rajtad és a szánalmas próbálkozásodon.
2017. szept. 1. 08:15
 19/25 anonim ***** válasza:

Asszisztensi pozíciókra általában a jobb csajokat veszik fel. Ha megdugni nem is hagyják magukat, de jó nézni a löttyedt 40-es feleség helyett a kis fiatal testet, ahogy teljesíti "minden vágyát" a főnökének. Értsd: Elvégzi a munkafeladatokat.

De nem egy helyről van személyes sztorim, hogy hónapok győzködése és az előléptetése reménye még családanyáknál is lazítja az erkölcsöket, nemhogy húsz éves kiscsajoknál.

2017. szept. 1. 09:01
 20/25 anonim ***** válasza:

Valoszinu , ilyesmi helyekre adta be a jelentkezesit mivel tul nagy vegzettsege nincs (oda esz nem kell) es ide irta a munkaval kapcsolatos kerdeset (kitudja milyen kepet csatolt ebbol is lehet azert kovetkeztetni).

Kedves kerdezo : addig valogass amig huszon eves vagy mert a szepsegedbol veszteni fogsz de semmi tapasztalatod nem lesz csak 1 teren.

2017. szept. 1. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!