Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőim irigyek hogy egy 41 éves szeretőm van és a múltkor az egyikük rámozdult! Hogy állítsam le őket?
"Látszik hogy itt csak gyökerek vannak"
Már ne is haragudj, de aki egy ilyen kétszínű rib*anc, mint te, ne az akarja megmondani nekem, hogy gyökér vagyok. Nem tetszik a válaszunk? Sajnálom, ez is várható volt, mindenki leírta a véleményét. Mégis miért lennék gyökér? Mert leírtam a véleményem, hogy gerinctelen vagy? Sorry, ez van, ez az igazság, törődj bele.
Gyenge kamu. Önfényezni próbáló kapuzárasi pánikos pasas. A lányok a 20-25 éves jókepű,kigyúrt,gazdag félistenekén veszekednek, nem vén,pocakos fa...szokon, aki az apjuk lehetne.Annak meséld be aki elhiszi.
19/L
24-es
Vagy nem, ha növesztenek agyat, és az első alkalommal, mikor összehasonlítási alapjuk támad, megfeledkeznek a huszonéves "félistenekről", és az érett Istenekkel kavarnak inkább! :DDDD
Nem mintha ezt javasolnám. Az apakomplexussal visszaélő férfiak meg szívesen siklanak el a friss húsok éretlenséges és egyéb erkölcsi normák felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!