Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a barátnőim, h az ő nézetük a helyes? Vagy én vagyok túl merev?
Másfél éve együtt vagyok a párommal. Általában bulizni közösen járunk el, külön csak ilyen barátnős/haveros beülős estére. A barátnőimnek is van párkapcsolatuk (bár az egyiknél fel sincs vállalva a kapcsolat, a másiknál a srác meg egy papucs, szóval amit a csaj mond az úgyis van). A barátnőim mindig mennek discoba vagy valami szórakozóhelyre a pasijaik nélkül, bár a fiúknak se tetszik, de ők a "vagy megszoksz vagy megszöksz" alapon vannak. Az egyik barátnőm néha össze is találkozik az exével a szórakozóhelyen vagy szándékosan oda megy el, ahol tudja, h ő is ott lesz (magamból kiindulva bármennyire is szeretem a helyet, de nem mennék oda ahol az exemmel összetalálkozhatnék) és a párjának nem tetszik de tesz rá magasról. Én ezekre a helyekre nem szoktam velük tartani, mivel a párom sem megy el discozni ezért nem tartom fairnek, h én menjek, ráadásul engem nem is vonz már. Ha pedig hívnak és nem megyek, akkor lehurrogna, h mert nélküle nem megyek el sehova sem, csak vele (ami nem igaz, mert feljebb írtam, h ilyen beülős, beszélgetős, koktélos estékre mindig elmegyek). Már párszor a számra jött, h megmondom a magamét, h a maguk házuk tájékán söprögessenek, de visszafogom magam és nem szólok hozzá negatívan, mert nem akarok veszekedést.
Tényleg velem van a baj, h nem szeretnék discoba járni a párom nélkül?
Mindenki azt gondolja, hogy az ő nézete a helyes. Ha nem gondolná így, más nézete lenne.
Kinek mi felel meg az igényeinek. Én pl. szeretek táncolni, a férjem nem igazán. Őt nem vonzzák az ilyen helyek, úgyhogy én mentem nélküle már. De ha engem sem vonzana, én sem mennék. Sőt, olyan helyen is voltunk, igaz, együtt, ahol az exem is felbukkant. De a régi barátaim is és én miattuk mentem, nem a volt barátom miatt.
Olyan ismerőseim is vannak, akik egymás nélkül sehová. Engem ez nem izgat, az ő dolguk. Én nem kombinálok az életükről, ők sem az enyémről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!