Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a barátnőim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a barátnőim, h az ő nézetük a helyes? Vagy én vagyok túl merev?

Figyelt kérdés

Másfél éve együtt vagyok a párommal. Általában bulizni közösen járunk el, külön csak ilyen barátnős/haveros beülős estére. A barátnőimnek is van párkapcsolatuk (bár az egyiknél fel sincs vállalva a kapcsolat, a másiknál a srác meg egy papucs, szóval amit a csaj mond az úgyis van). A barátnőim mindig mennek discoba vagy valami szórakozóhelyre a pasijaik nélkül, bár a fiúknak se tetszik, de ők a "vagy megszoksz vagy megszöksz" alapon vannak. Az egyik barátnőm néha össze is találkozik az exével a szórakozóhelyen vagy szándékosan oda megy el, ahol tudja, h ő is ott lesz (magamból kiindulva bármennyire is szeretem a helyet, de nem mennék oda ahol az exemmel összetalálkozhatnék) és a párjának nem tetszik de tesz rá magasról. Én ezekre a helyekre nem szoktam velük tartani, mivel a párom sem megy el discozni ezért nem tartom fairnek, h én menjek, ráadásul engem nem is vonz már. Ha pedig hívnak és nem megyek, akkor lehurrogna, h mert nélküle nem megyek el sehova sem, csak vele (ami nem igaz, mert feljebb írtam, h ilyen beülős, beszélgetős, koktélos estékre mindig elmegyek). Már párszor a számra jött, h megmondom a magamét, h a maguk házuk tájékán söprögessenek, de visszafogom magam és nem szólok hozzá negatívan, mert nem akarok veszekedést.

Tényleg velem van a baj, h nem szeretnék discoba járni a párom nélkül?

2017. máj. 10. 12:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez esetben kicsit lazábbra húznám ezeket a barátságokat. Kinek van erre szüksége?

Meg lehet, hogy csak későn érő típusok, pár év múlva beérnek. Egy hozzám közel álló párral esett meg, hogy "kiöregedtek" már a korábbi nagy partizásokból meg ivászatokból. A baráti körük viszont még nem. A kapcsolatuk ezekkel az emberekkel kicsit lazult, de nem tűnt el teljesen. Mostanában érték őket utol a többiek, hogy kicsit komolyodtak, úgyhogy megint többet vannak együtt.

2017. máj. 10. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak hogy erősítsem a statisztikát, szerintem is te gondolkodsz jól, vagyis ti a pároddal együtt.
2017. máj. 10. 14:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Pénteken kimentem velük kávézni, gondoltam állom én a cekket ha már annyit nem is megyek velük bulizni. A kávézás végén megkaptam, h "Ha baratnő vagy, akkor holnap jössz a buliba". Na itt mondtam, h engem nem kell ilyennel fenyegetni, mert nem engem minősítenek ilyen szöveggel :) Mély csend lett. Kérdezték, h miért nem járok ki, amire annyit válaszoltam, h mert nekem mások az elveim ha kapcsolatom van. Ők erre, h ők nem tudnának ilyen korlátok között élni, h a kapcsolatuk befolyásolja a csavargás. Én csak mosolyogtam, h mindenki más
2017. máj. 14. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!