Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne randin ha a lány ilyen ruhába lenne?
Ízléses, csinos kis ruha. :)
Szerintem nyugodtan felveheted randira, főleg ha egyébként is ilyen jellegű ruhákat hordasz. :)
21/L
Ne a csajt nézzétek, hanem a ruhát! ;)
Ha ilyen cuki és bájos a csajszi, akkor nagyon bejönne, ám
ha egy ducijucin lenne ugyanez, akkor inkább nevetséges lenne számomra. A képen szereplő lány-ruha kombó nagyon is jöhet! :)
Itt minden lúzer a csajt nézte, a ruhára egyik se emlékszik, max. csak arra, h jó rövid volt.
Kérdező, szép a ruha, de ne vegyél ilyen rövidet, mert mozdulni sem tudsz majd benne, minden mozdulatnál kint lesz valamid. azért ez nagyon kínos. Kéne 10 cm még hozzá, h normális legyen és ne strandruha.
A sok lúzer majom persze úgy értette, h tetszik a ruha, de csak ha te is ilyen szép vagy és vékony!!! mint a képen a csaj.
17: Pontosan azt írtam, amit a kérdező tudni akart, tehát a ruhára értettem. Nem kell magyarázni, köszi.
14-es válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!