Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolat, mikortól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat, mikortól számit kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Tudom bután hangozhat, de annyi variáciot hallotam már, hogy majdnem kapcsolat stb hogy kiváncsi lettem mégis mikortól számit annak?

2017. aug. 30. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amikor a párodat másoknak úgy nevezed: a párom.
2017. aug. 30. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Én mindig megkérdeztem az aktuális hölgyet, hogy lesz-e a párom. Innentől egyértelmű a dolog.
2017. aug. 30. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én soha nem agyaltam ilyenen. Pörögtek az események és természetes volt hogy együtt vagyunk.
2017. aug. 30. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó kérdés. Amikor én már azt hittem, régen együtt vagyok a barátommal, a szakítás után kiderült, hogy ő engem fel sem vállalt mások előtt. Letagadta, hogy a barátnője lennék, a hátam mögött meg más lányoknak írogatott. Szóval tényleg az a tiszta, ha megbeszéli két ember, hogy ők most akkor együtt vannak-e vagy sem, mielőtt az egyik beleéli magát mindenbe, a másik meg semmibe veszi.
2017. aug. 30. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem agyaltam ilyenen. Mondjuk engem pár nap után ismertek a szulok, barátok. Szóval egyértelmű volt.
2017. aug. 30. 21:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekem az egyértelmü se egyértelmü soha. :D
2017. aug. 30. 21:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek. Köszönöm :)
2017. aug. 30. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom azokhoz, akik szerint ez tök egyértelmű...
2017. aug. 30. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:
1 Ha már megtörtént
2017. aug. 30. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!