Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hagyja a pasi, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyja a pasi, hogy a csaj önértékelése tönkremenjen?

Figyelt kérdés
Ismerek egy szép nőt, végül is jó barátságban vagyunk. barna hajú, nem elhízott, de nem is túl sovány. De tök szép arca van akár egy babának, smink nélkül is, dús haja, vastag szája van, természetes barna bőre, amire sokan irigykednek. A pasija előtte egy modell csajjal járt, aki magas, sovány, barna vékony hajú. Hát összehasonlítva a két nőt szerintem a barátnőm szebb, mert a másik nő egy jól össze photosopozott sablon. Erre ez a bunkó pasija nem látja, hogy a csaj önbizalma összeomlott, mert már ilyenek is frusztrálják hogy pl. hátul ki kellett húzni pár fogát, igaz hogy nem látszódik, de ilyenek, meg a narancsbőre is zavarja ami nem feltűnő. Bevallom őszintén, kicsit beleszerettem ebbe a csajba, és bosszantónak tartom, hogy a bunkó pasija nem mutatja ki neki, hogy ő szebb, meg őt szereti.
2017. aug. 30. 15:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
* jól érezzük magunkat a bőrünkben (nem környezetünkben, elírtam, bocsi)
2017. aug. 30. 17:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Az ÖNértékelés belülről fakad.

Ha a nőnek bajai vannak vele, kezelje őket.

2017. aug. 30. 17:50
 13/17 anonim ***** válasza:

De ha az aki állítólag szereti és csak kritizálja, úgy nehéz az önértékelést védeni, ha csak kritizálás megy.

Az önértékelést igen nem a másiktól kell várni, hogy vissza adja, de azért senkinek nincs joga ahhoz, hogy a másik önértékelését, akit állítólag szeret a földbe tiporja.

2017. aug. 30. 17:54
 14/17 anonim ***** válasza:

A csajnak mégis az a pasi kellett, és nem te.

Ezen gondolkozz el, hogy még arra is magasról tesz, hogy a másik pasi csak ócsárolja.

2017. aug. 30. 18:06
 15/17 A kérdező kommentje:
De nem látszódik hogy ott nincs foga. különböző oldalakon van kihúzva vagy négy fog 1 db implantátummal az kb 400000 ft, és hátul van.
2017. aug. 30. 18:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem értem miért írta vki itt, hogy az egészsége érdekében, most volt fogdokinál, és kihúzták neki, ebbe mi az egészségtelen?

Max egy picit összébb dőlnek a fogak a foghiány helyén, de ez sem mindig jellemző, ha erős fogai vannak.

Ha meg ha hátul van hiány nem számít. Vmi nagyon csúnyát mondhatott neki a párja, hogy ha ennyire zavarja.

Az meg, hogy mégis vele jött össze, nem tudható, hogy hogy alakult, lehet a lány is érzett a kérdező iránt, csak nem merték bevallani egymásnak, mert féltették a barátságukat.

De ezt csak a kérdező tudja vagy nem.

2017. aug. 30. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:
7-es, te itt hol látod leírva azt, hogy a srác kipécézi és b.tatja emiatt? SEHOL. Csak a csajt frusztrálja. Pont ezért írtam, hogy nem a pasitól kellene elvárni, hogy szopja a popsijából a kaksit is, hanem magának kellene magával rendbe jönnie. Nem a pasas tehet róla, hogy az előző nője címlapszerűbben nézett ki, és arról sem, hogy emiatt frusztrált a következő.
2017. aug. 31. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!