Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy nem kellemetlen neki beszelgetnie velem?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel mar tobb mint egy eve beszelgetunk. Nagyon sok kozos van bennunk, o amerikai sajnos. De kozos programkent szoktunk animet, filmet, meset nezni(egyszerre inditjuk el, utana megbeszeljuk), illetve szamitogepes jatekokkal jatszani. Mondhatni a totalis masom fiuban. Viszont nem tudom hogy vajon o is szeret velem beszelgetni, vagy csak azert beszel velem hogy ne bantson meg. Szemelyisegileg egy nagyon illedelmes, kedves srac es epp emiatt tartok tole hogy teher neki beszelgetnie velem csak nem meri elmondani. Szokott ilyesmiket mondani h ha felkel es latja hogy irtam neki nagyon boldog, meg ez a napjanak a fenypontja. Eredendoen nem beszelek sok emberrel es nehezemre is esik a kommunikacio masokkal, ez is lehet az oka h nem tudom megitelni hogy problema-e neki vagy nem.2017. aug. 29. 14:01
1/5 anonim válasza:
Ha kellemetlen lenne, nem csinálná már egy éve. Ha az neki a nap fénypontja, hogy írsz, akkor nem értem, mi a problémád.
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet csak illedelmessegbol irta ezt.
2017. aug. 29. 14:07
3/5 anonim válasza:
Ne vetítsd ki rá az önbizalomhiányod és ne kombinálj. Ha ennyi ideje beszélget veled, azt nem sajnálatból teszi, senki sem kínozná magát ennyi ideig csupán illemből.
Kezdj valamit az önbizalmaddal, mielőtt elüldözöl mindenkit magad mellől a hiánya miatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen ^^ most megnyugodtam:3
2017. aug. 29. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!