Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elvárnak ilyen olyan szakmákat, diplomákat, munkákat azok miért nem értik meg, hogy ezekbe nem lehet beleszeretni?
Mindenki hagyj döntse már el saját maga, hogy milyen elvárásai legyenek a másikkal szemben, oké?
Ha meg nem fog neki összejönni ilyen elvárásokkal, akkor meg lejjebb ad és máshogy fogja látni a dolgokat.
De kinek mi köze hozzá, hogy kinek milyen elvárásai vannak!
Na, nekem meg alapelvárás volt, hogy a pasi ne dohányozzon, foglalkozzon az egészségével, legyen sportos vékony, és ez csak a külső, a belsőről jóval többet tudnék írni, és képzeld, mégis találtam magamnak párt!
Ezeknek a lányoknak nagyrészt azért kell ilyen pasi, hogy villogjanak vele a barátnők előtt mert alapból semmi önbizalmuk nincs még, ha az álarcszerű magabiztosságuk miatt nem is látszik.
De most komolyan, miért kellene egy férfinak mindenáron orvosnak lennie? Max. akkor érteném meg, ha a nő is orvos, de aki orvos abba általában több értelem szorult annál, hogy ezt elvárásnak tekintse.
És ha egy kunyhóban kell lakni a romafalu szélén villanyszámlákban a nyakadban, kopogo hassal meg bármiféle élmény nélkül, akkor majd boldog leszel a szenvedélyben !
Nem rég volt amúgy erről egy kérdés. Azért várja el, mert valami alapján szűrni akár. Mint valaki a mellméret, vagy hobbi alapján szűr, úgy ő is szűr valami alapján, hogy könnyebben megtalálja a párját. Ilyenkor nem csak a pénz a fontos, hanem hogy valamit letett az illető az asztalra. Elég fura lenne ha egy mérnök osszeálna egy takaritonovel, vagy a szoftverfejlesztő a bolti eladóval. Ezek teljesen más emberek, nagyobb esély van arra h a saját iskolazottsagi szintjeben megtalálja az ideálist. 30 körüli nőknek már vészesen cseng a biológiai órájuk, nincs idejük minden jött mentett megismerni, így szűrni akarnak. Mondjuk a doktori elvárása az már nagyon sok, ezzel kb minimálisra csökkenti az esélyeit...pláne, hogy sok doktori nélküli diplomás okosabb mint egy doktorival rendelkező, csak éppen nem.volt kedvük feleslegesen 2 évet doktoriskodni mikor felesleges ha nem egyetemen akarsz tanítani.
Elég vacak iskolából van diplomám, de keresett szakon. Sikeres vagyok a munkámban, magyar viszonylatban nagyon jól keresek.
Sosem találkoztam még olyan nővel, akinek szúrta volna a szemét, hogy nem valami neves iskolában végeztem, mindegyik azt látta, hogy mit értem el (és az nem kevés), senki nem nyafogott, hogy neki doktori kell.
Mindent egybevéve mégis egyedül vagyok, mert a pénz, a diploma nagyon kevés még egy kapcsolathoz.
Persze itt a GYK-n ha valaki minimálbér felett keres, akkor az már maffiózó, annyi pénz nincs is a világon, és azt gondoljátok, hogy akinek van, annak minden ujjára 10 nő jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!