Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek volt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen? Lehet, hogy kezdek beleszeretni?

Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra, teljesen váratlanul kezdtem el "megbolondulni" egyik kollégám jelenlétében. Nem is értem, miért. Egyáltalán nem az a típusú férfi, aki nekem be szokott jönni. De a jelenlétében egyszerűen lefagyok, elvörösödök, alig tudok normális mondatokat kinyögni. És nem bírom felfogni, miért. Mintha 13 éves lennék újra, úgy érzem magam. Pedig se természetre, se külsőre nem a hozzá hasonló férfiakra buktam eddig, mondhatnám, szinte az ellenkezőjére. Az ilyenekkel maximum haverkodni szoktam, most meg nagyobb hatással van rám, mint eddig bárki más. Tapasztaltatok már hasonlót?

2016. jún. 3. 20:57
 1/3 Noblesse Oblige ***** válasza:
Igen :)
2016. jún. 3. 21:06
 2/3 anonim válasza:

Igen :)

Nekem is az egyik kollegám tökre az ellentétem de mégis nagyon bejön. Zavarban vagyok a közelében és össze-vissza makogok mindent. Neki viszont felesége van és gyerekei tehát nem lenne szép elcsábítani :D

2016. jún. 3. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, ez azért van, mert valamivel nagyon megfogott.

Pontosan hogyan váltotta ki belőled ezt az érzést? Valamit mondott, vagy tett, vagy ez az egész csak úgy spontán jött?

2016. jún. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!