Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen? Lehet, hogy kezdek beleszeretni?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra, teljesen váratlanul kezdtem el "megbolondulni" egyik kollégám jelenlétében. Nem is értem, miért. Egyáltalán nem az a típusú férfi, aki nekem be szokott jönni. De a jelenlétében egyszerűen lefagyok, elvörösödök, alig tudok normális mondatokat kinyögni. És nem bírom felfogni, miért. Mintha 13 éves lennék újra, úgy érzem magam. Pedig se természetre, se külsőre nem a hozzá hasonló férfiakra buktam eddig, mondhatnám, szinte az ellenkezőjére. Az ilyenekkel maximum haverkodni szoktam, most meg nagyobb hatással van rám, mint eddig bárki más. Tapasztaltatok már hasonlót?2016. jún. 3. 20:57
2/3 anonim válasza:
Igen :)
Nekem is az egyik kollegám tökre az ellentétem de mégis nagyon bejön. Zavarban vagyok a közelében és össze-vissza makogok mindent. Neki viszont felesége van és gyerekei tehát nem lenne szép elcsábítani :D
3/3 anonim válasza:
Igen, ez azért van, mert valamivel nagyon megfogott.
Pontosan hogyan váltotta ki belőled ezt az érzést? Valamit mondott, vagy tett, vagy ez az egész csak úgy spontán jött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!