Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a párom folyton játszik?

Figyelt kérdés

Együtt élünk...

Amikor hazaérünk munkából, folyton az xbox előtt van. Általában mindig estére vergődik be mellém amikor már alszunk.

Többször rászóltam, ígérgette, hogy kevesebbet fog játszani, de hiába...már nem hiszek neki.

A legjobban az fáj hogy tök jól elvan ott, és rossz belegondolni hogy miért nem inkább velem van? mostanában már nem is szólok neki, annyira kiábrándultam. Én nem tudnám így lesz*rni azt akit szeretek hogy elhúzok a játék elé és folyton megfeledkezek a másikról.

Hogyan tudnék kicsit ráijeszteni hogy vegye észre magát?

Nem az ilyen "húzd ki a kábelt", "kapcsold ki a tv-t" megoldás érdekel. Inkább az hogy észrevegye hogy elég volt az ígérgetéseiből.

Én meg csinálom a házimunkát és utána hiányzik...

24N

27F

2017. aug. 28. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27 évesen ilyen játékfüggő? Mert szerintem odáig nincs baj,ha valaki néha,heti 1x2x játszik egy kicsit kikapcsolódás végett, vagy ha épp nincs jobb program (én legalábbis így szoktam,persze nekem nincs barátnőm),de ez már túlzás..
2017. aug. 28. 18:22
 12/14 anonim ***** válasza:
43%

Fehérnemű, persze. Ő kakil mindenre.

Házimunka se csináld egyedül. Miért tenned?

Küld vissza a mamának, hogy nem felnőtt meg a gyereke

2017. aug. 28. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én párom is játszik kb minden nap, engem nem zavar.

Sőt, sokszor én is játszok vele. :)

Mondjuk a játék nincs előrébb a szexnél pl, illetve nem hanyagol, mert az már tényleg gondot jelent.

Nálunk nagyon egyszerű szabály van:

kaja/vacsi az nem a gép előtt, hanem együtt történik és beszélgetünk is közben. Mivel este felé ér ő is haza, így ezt a pár órát nem bánom, ha játékkal tölti, DE közös rituálénk, hogy az utolsó kb 1 órát együtt töltjük az elalvás előtt. Megnézünk egy sorozatot pl, vagy ilyesmi.

De ha hívom vagy odamegyek, akkor arra a 10 percekre is abba tudja hagyni ( kivéve ha MOBÁval játszik épp :D).

Szóval én azt mondom, fektessétek le a szabályokat közösen úgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

26N

2017. aug. 28. 19:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Semmit, az én párom is játszik, de mellette foglalkozik velem is. Random odajön, megcsókol, hoz kv-t, csokit, átölel, stb, aztán megy vissza.

Én írok, zenét hallgatok, ő miért ne game-erkedjen?

De nálatok ez nincs, ahogyan látom... szakíts, nem fog változni, és miért kéne, hogy változzon? Neki ez megfelel így.

H neked nem... válts.

2017. aug. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!