Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagyon zárkózott, visszafogo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon zárkózott, visszafogott nők vonzóak?

Figyelt kérdés

Az a "két szót nem szól" típus vagyok gyerekkorom óta. Baràtsàgokat szinte alig sikerült kialakítanom, a férfiak viszont rendszeresen érdeklődtek utànam, nem csak a korosztàlyom, de gyakran 10-15 évvel idősebbek is (egyetemi oktatók, főnök), illetve társasàgban is mindig rendszeresen kiszúrt valaki magànak.

Volt, hogy úgy mentem be filozófia vizsgàra, hogy keveset tudtam a témához szólni. A tanàr megkért minket, hogy magunk válasszunk, mert kívàncsi, mihez vonzódunk.

Màr nem emlékszem konkrétan, miről beszéltem, de a negyedénél félbeszakított és elkezdett velem másról (a témához csak tört részben kapcsolód) dologról beszélni és a véleményemet kérdezte, majd megmondta, hogy sokra viszem majd az életben, ezt így a többi lány előtt, és 3 osztályzattal jobbat kaptam az övékénél, holott ők tudtak többet.

Nincsen rajtam semmi kihívó, nagyon természetesen nézek ki.

2017. aug. 28. 17:31
1 2
 11/15 A legrosszabb ***** válasza:
44%
Hú, nekem egyáltalán nem jönnek be az introvertált csajok, semmit nem lehet velük kezdeni, megnyílni nem akarnak, frusztráló cicahangjuk van, remegnek, elsunnyognak, háttérbe vonulnak, várják a megmentőt, akit amúgy majd idővel letojnak, különféle agyament konteókat gyártanak magányosságukban, antipatikus szubkultúra követői, általában a saját maguk által elképzelt mesevilágukban élnek, az embereket nem szeretik, mizantrópok, túlságosan érzékenyek/érzelmesek, művészlelkek stb. Ajjj, ebből én nagyon nem kérek.
2017. aug. 28. 17:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Azok, de csak akkor Bogaram, ha idővel kulcsot is adsz a lelkedhez. 29F
2017. aug. 28. 18:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát, a két szót nem szólok soha nem lesznek sikeresek, vonzóak. Amúgy hogy jön ide a régi vizsga?
2017. aug. 28. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha ennyire népszerű vagy a férfiak körében, mondd meg nekik, van barátod. Ha még nincs, akkor annyira mégsem kellhetsz, ha nem találtál kedvedre valót.
2017. aug. 28. 19:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem igen, de szerintem nem azért mint általában a többieknek. Én is hasonló vagyok, és szeretem a nyugisabb csendesebb programokat sokszor, tehát ha ilyen lánnyal találkozok, úgy érzem nagyobb az esélye, hogy ő is hasonlóan gondolkozik.
2017. aug. 28. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!