Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez romantikus vagy beteges?
A volt barátom, akivel 4 éve szakítottunk, de néha beszélünk és ebben a hónapban találkoztunk is párszor ma elküldte üzenetben a Lopott könyvek(Tankcsapda) számot,aminek a szövege kicsit...érdekes.
Szerintem romantikus, de azért fura is. Kérdeztem, hogy ez most mi? Annyi választ kaptam, hogy ezt érzi irántam.
Mi a véleményetek erről?
21/L 23/F
Hát, igen. Engem is az a átvágnám a torkod és a véredben fürödnék rész ijeszt meg.
Ráadásul neki a tankcsapda egyáltalán nem stilusa,hogy ismerem.
Szerintem inkább jegelem vele ezt a kapcsolat dolgot, pedig egyébként hiányzik.
Hallod, ne hallgass az előző válaszolókra. Ez a szám nagyon romantikus, ha megérted a lényegét.
Az áll e mögött a szöveg mögött, hogy a fiú (az énekes) reménytelenül szerelmes egy lányba, aki ezt nem viszonozza, ezért a fiú szenved. Egy idő után már nem bírja tovább, így úgy dönt összeszedi a gondolatait, aztán végez a csajjal is, meg magával is, hogy a halálban egyesüljenek.
"Tudom, hogy hagynád, én addig szeretnélek, amíg mozogsz, amíg van benned élet."
Szerintem tényleg nagyon romantikus.
És nyilván képletesen kell érteni a dolgot.. Most nehogy már egy zene miatt azt hidd, hogy meg akar ölni az exed XDD
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!