Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy zavar? Aki eszik az ne olvassa el
Figyelt kérdés
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Mindig voltak a kapcsolatunkban apró surlódások, veszekedések és hullámvölgyek. Most egy olyan szakasz jött el az kapcsolatunkban amit már nem igazán tudok torerálni. Mivel nálunk épitkezés van, ezért a párom lakásán alszom egy ideje. Ő a szüleivel él. 2 hete kezdődött az egész. Megyek zuhanyozni náluk este olyan 9 körül erre bekopok az anyukája hogy hasmenése van ellnézést kér, de sürgősen be kell mennie...gyorsan kifutottam a fűrdőből, nevettem egy jót, gondoltam magamban "jólvan megesik az ilyen", majd reggel megfűrdök. Reggel megyek be a fürdőbe, már nagyban engedem a vizet, erre bejött a párom, azt hittem pajzankodni akar vagy ehhez hasonló. Vártam, hogy elhúzza a függönyt...vártam, vártam.. kinezek, erre mit csinál? Hát kakil. Ha hiszitek ha nem már nem tudok rendesen lefürödni, mert valaki épp a nagydolgát végzi. A párom, pedig bennt is marad és nem zavartatja magát. Szerintem ez így ilyen formába gusztustalan. Én is szoktam wczni de ha valaki fogatmos vagy fürdik azt tiszteletben tartom. Mit tegyek?2017. aug. 27. 00:36
11/15 Sziegl Zsolt válasza:
Én már 25 éve építek házakat,és még mindig nem értem,hogy miért építik a wc-t a fürdőszobába.Még a tervezők sem tudják megmagyarázni.Idiotizmus.
12/15 anonim válasza:
A tusolás várhat,a sz.@rás nem! Ez egy ilyen történet. Talán ha előre megkérdeznéd,hogy mindenki elvégezte e a dolgát,akar e még valaki a budira menni,akkor ez nem fordulna elő! Ebben te is hibás vagy!
13/15 anonim válasza:
Régi házban élünk, nálunk is a fürdőben van a wc. Mégse megyünk be egymáshoz xarni! Igen is vissza lehet tartani addig, amíg a másik végez.
Olyan van, hogy ha valaki nagyon elfekszik a kádban, akkor kopogunk, hogy húzzon bele.
14/15 anonim válasza:
menny be te is sz*rni mikor ő tusol , és majd rájön
15/15 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi extra. Mindenki szarik, és ha akkora tré a helyzet, hogy a budi egybe van a fürdővel.........háááát urambocsá' ilyen is előfordulhat. Ráadásul párok esetében azt hiszem főleg nem kell ilyeneken stresszelni, mert eljöhet még az az idő is, hogy te fogod pelenkázni őt netán fordítva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!