Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az jelent valamit, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit, ha egy férfi nagyon sokszor mondja ki a nevem?

Figyelt kérdés

Vagy pl mond valamit és hozzáteszi a nevem is?

Meg mindig ugrat, hozzámér.

2017. aug. 26. 23:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem is az ugrott be, hogy biztos marketinges vagy valami ilyesmit tanult. Van az a szint, amikor ez a névismételgetés rohadt idegesítő tud lenni.

De az tuti, hogy valamiért be akar nálad vágódni. Ha nem valami egyebet, akkor magát akarja eladni, tehát tetszel neki.

Kivéve ha mindenki mással is ilyen, akkor csak ráragadt valahogy.

2017. aug. 27. 06:40
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Persze, lehet, hogy szándékosan teszi, lehet, hogy nem. Nálam alapon csak ez miatt nem vágódna be senki (marketinges pszichológia ide vagy oda), határozottan agyfa*zt kapok tőle, ha valaki folyton a nevemet ismételgeti. Biztos van, akinek ez bejön, engem inkább taszít. Olyan érzetet kelt bennem, mintha a másik valami degeneráltnak nézne, akit ha nem szólítgat minden mondatban a nevén, nem tudja, hogy hozzá beszélnek.
2017. aug. 27. 09:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom, nagyon erőltetett és idegesítő.
2017. aug. 27. 13:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig mindig egyszerű emberektől hallottam ezt. Épp múltkor nálunk volt a szomszéd, akit egyébként imádunk, nagyon jóindulatú ember, de kicsit egyszerű.. na, bemutattam neki a barátomat, és utána ő beszélt így, állandóan a nevén szólította, utána beszéltük is, hogy ezt sokszor az ilyen egyszerűbb, de barátságos emberek csinálják - és egyébként mindketten a falnak megyünk tőle. :D

Engem a világból ki lehet ezzel kergetni :D

2017. aug. 28. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!