Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "kövér" vagyok? Illetve mi is a női testideál a férfiaknál?
Kezdjük ott, hogy 19 éves lány vagyok. 170 cm és 60 kg. Általában a testsúlyom egyébként 60-62 kg között mozog. Egészséges étkezem, hetente 3x járok le erősíteni (comb,fenék főleg). Tudni kell rólam, hogy örököltem édesanyám széles csípőjét. A melleimet én picinek mondanám, a felsőtestem egyáltalán nem kövér, inkább mondnám vékonyabbnak. A hasam teljesen átlagos. A hasamtól lefelé kezdődnek a "gondok" a csipőmből adódóan egyszerűen 60 kg alá abszolút nem tudok fogyni. Szerintem hülyén is nézne ki, ha a széles csípőmből 2 fapálcika lógna lefelé. A combjaim sem dagadtak, de "van rajtuk mit fogni". A fenekemről ugyanezt tudom elmondani, de próbálok dolgozni rajta, hogy feszesebb legyen.
Összegezve, az a kérdésem, hogy nagy általánosságban mi a férfiak női testideálja? Illetve nektek, pasik, mi az ideálotok?
Zavar titeket, ha egy nőnek szélesebb a csípője és nem nádszál vékony?
Válaszotokat köszönöm! :)
nem a kiló számít. 1 kiló izom és 1 kiló zsír között hatalmas a különbség.
Légy fitt és sportos és sosem fog senki sem panaszkodni rád, még akkor sem, ha van fogni való rajtad.
Ez szerintem is egófényező kérdés.
Szerintem a kérdező is tudja, hogy sok pasinak pont bejön a nagy fenék, széles csípő.
És így lesznek a tizenéves lányokból, önbizalomhiányos, testképzavaros fiatal felnőttek, miközben a magukra semmit nem adó férfiak, akik belülről egy edzőtermet nem láttak, osztályozgatják, gusztálják őket.
23/L
13-ka:
a dögös, sportos lányok meg fogják találni akigyúrt pasikat
Nincs ezzel gond.
Azért normális férfi nem rugózik azon, hogy 58 vagy 62kg a barátnője.
"sportos lányok meg fogják találni akigyúrt pasikat"
ez így nem igaz.
Sportos lányok meg fogják találni a sportos pasikat.
Az embernek van egy elképzelése, mondjuk az, hogy fitt, egészséges, sportos legyen, akkor hasonló párt is keres, de az nem azt jelenti, hogy izomagyú kokszosokat keresnek, hanem olyanokat akik szeretik maguk is a sportot.
de 13-ka megjegyzése akkor sem helytálló.
A sportos lányok, ahogy írtad is, nem az 50kg-s könyvmoly pasikkal fognak összejönni, amivel nincs is semmi baj.
Kövér nem vagy, talán kicsit aránytalan, azért látod, hogy valami nem stimmel. Pici mellel, széles csípővel sehogy se lehetsz homokóra, mivel akkor a mellednek a csípőddel egyszélesnek kellene lennie.
De a homokóra után a körte alak a legnépszerűbb
#9: ez a magasság-110 egy baromság... nem igazán szeretnék a 150 centimhez 40 kiló lenni, mert az részemről már az egészségtelen kategória.
Meg nem a kiló a lényeg, hanem a háj / izom eloszlása. Mivel az izom többet nyom, mint a zsír, így simán lehet hogy egy 60 kilós hölgyemény, aki rendszeresen sportol és edzeni jár ízlésesebb és formásabb, mint egy 50 kilós társa, aki hetente egyszer elsétál a boltig, és testmozgás letudva.
Szóval kérdező, ne a kilóid alapján ítèld meg magad. Épp ezért ìgy látatlanban nem is igazán lehet mit mondani rá. Általánosságban a széles csìpő + ízlésesen vastag comb vonzó, sok férfi oda van érte. Lényeg, hogy legyen megfelelő testmozgás beiktatva a mindennapjaidba, de az ahogy írtad is, megvan. Így látatlanban, leírás alapján nem mondanálak kövérnek, de mint mondom, ezt így nem igazán lehet meghatározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!