Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tőlem valamit az orvos?
Vizsgálat (nőgyógyászati uh) közben, hogy lássam a monitort, kicsit megmozdultam, mire konkrétan a fenekembe csípett azzal, hogy maradjak nyugton, mert különben így járok.
Amúgy is közvetlen velem (jópár éve járok már hozzá), többször a kezemhez ér, átkarol. De egészen eddig azt gondoltam, hogy inkább csak baráti a dolog.
Nekem szimpatikus, bár kicsit idős, de sármos a doki. Amennyire hallottam, nem túl jó a házassága.
Ezt hadd döntse el ő hogy túlment -e egy határon az orvos. Neki nem így tűnt. Mellesleg nem lehet hogy a doktor meg fogja a lány jelzését ezért engedte meg magának? Elmondta hogy akár be is jöhet a pasi neki sármos..
Kedves Kérdező Te pedig szimplán magaddal törődj az érzéseiddel. Tetszik hogy a meztelenséget ilyen normálisan fogod fel.
Hidd el ez nagy nagy előny :)
Lehet, csak a hiúságomat legyezgeti maga a lehetőség is, hogy esetleg "úgy" néz rám.
Nagyon régóta járok hozzá (17 éve), sosem jutott eszembe határokat húzni, hiszen mindig azt gondoltam, hogy a helyzet miatt adottak, és mindig a helyzetre szabottak.
Az volt az első olyan megmozdulása, amit nem tudtam hova tenni.
"Különben sok nőgyógyász impotens vagy legalábbis merevedési gondokkal küzd, vagy csak az extrém szex izgatja fel."
Érdekelne, hogy ezt mire alapozod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!