Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik a Tinder?
csak akkor tudsz írni nekik, ha kölcsönösen lájkolnak.
tehát: attól ha te lájkolod az semmi, ha ő nem lájkol szintén.
és fordítva is. Téged hiába lájkolnak, ha te nem lájkolod azt a valakit akkor ő sem tud írni.
Bár asszem a tinder plusson (fizetős) ott lehet.
Én hónapokig voltam fent. 100 nőt minimum jobbra húztam tehát lájkoltam, de max 10 aki visszalájkolt. ebből 5 aki vissza is írt, és 2 akivel tudtam komolyabban is ismerkedni.
Szóval én nem tudom mások hogy csinálják, akik vagánykodnak itt h heti 2 csajt szed össze tinderen stb...
mert én az egész ismerkedési fázist akár komolyra, akár csak szexre, módfelett nehéznek látom.
eszméletlen férfitöbblet van, vagy csak elbújva a nők? fene tudja...és hogy 26 évesen, versenyeznem kellene mind anyagiakban, mind érettségben egy 36-40 évessel, mert ő már "tapasztalt férfias, és egzisztencia is van"...
Nem bántom a nőket, mert igazuk van valahol, de akkor miért kell az ellentétjét állítani, és elhitetni a fiatalabb srácokkal (pl velem is) hogy nemszámít semmi, csak h milyen ember vagy...
nem a frászt nem számít: külső, anyagiak majd utána az h belül milyen a felfogásod, de minél jobb ill több az első kettő a harmadik annál kevésbé releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!