Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Mi a velemenyetek a kamionos fiukrol? 27F
Figyelt kérdés
Bejonnek vagy nem ?2017. aug. 22. 18:21
21/30 A kérdező kommentje:
Ja es a szivegertelmezes 0...
Mivel a kerdes igyhangzott " lanyok Mi a velemenyetek a kamionos fiukrol? "
Nem helyesirasi tanacsot sempedig eletvitelrol erdeklodtem....
Javaslom ha kommentelsz a kerdest olvasd el figyelmesen.
2017. aug. 23. 04:58
22/30 anonim válasza:
Klassz, én válaszoltam a kérdésre, még példát is hoztam, de lenulláztak, a helyesírásba belekötők pedig nem a kérdésre válaszoltak, de őket meg felpontozták... Roppant logikus a kérdést tekintve hasznossági szempontból a válaszok értékelése... :-D
23/30 anonim válasza:
Nem az ékezet hiánya zavaró, de feladtam mert látom, hogy nem fogod megérteni. ;)
A szövegértelmezéssel sincs senkinek baja... világosan le lett írva, hogy tök mindegy kinek mi a szakmája, ha így tud írni.
24/30 anonim válasza:
Én egyedülálló fiatal vagyok, és a nemzetközizest igy sem csinálim....
Sok pénz? Mi sok? 500.000 3 het folyamatos munkáért? Ezt a buta, tanulatlan, ugenytelen kamionossal keget megetetni.... es meg is eszik sajnos...
25/30 anonim válasza:
Utolsó! Hàt amikor utalás van akkor nem mindeggy 200e 20*8 óra munkáért vagy 350e 3hét folyamatos munkàért..ha úgy nézzük kevesebb a többnek látszó de mégiscsak 350e ft vana számládon.
26/30 anonim válasza:
Off: megnézném melyik milliomos jóképü pasival itatnátok le lányok 10-12mondatot mielőtt megmutatjátok neki a kedvenc bugyitokat:)))
28/30 anonim válasza:
0% ??? 200tól nem több a 350? Elmentek a pék...ra
29/30 anonim válasza:
en camionos es jo. 550 er kapok eu6 volvo lobvaglas csajok irjatok
30/30 anonim válasza:
500 lovs volvomal belgaba lenyomtam eg bmw m et üresen, comúter csak irta h csusszos ut de én csak tapostan neki lányok e bejön nektek felülnetek a camonomba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!