Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó egy biciklis lány, mitől lesz az?
Minden nap járok biciklizni, és persze egy ideig jó volt önbizalom dömpingnek a dudálás, a nézések, az integetések és a többi, de egy idő után már sok. És ez a mentalitás is, ugyan mit gondol a sok férfi, hogy én azért járok biciklizni mert mást sem akarok mint dudaszóra hajtani 😣omg
Én tudom, hogy sportolni ma már nem mindennapi és ha kilépsz az útra magad vagy.
Ne értsük félre, nem mindenki tahó, de a nagy többség az.
A kérdésre: hogyan lehetnék nem vonzó?
Orszaguri bringa vagy mountain bike?
Adott egy no, akinek jo alakja van, raadasul meg rafeszul a ruha is, megjobban kirajzolva alakjat. Legtobb ferfinak tetszik egy szep no latvanya,-nekem is- de vannak bunkok akik azt hiszik, hogy azzal bevagodnak a csajnak ha dudalnak beszolnak, nem ertem mirefel. Ne torodj veluk, hisz nincs megegy annyira kenyelmes oltozek biciklizeshez mint az a ruha.
En is sokszor veszem eszre, hogy neznek, es megforbulnak a nok utanam mikor biciklis szerkoban tekerek, de nem zavar.
22/F
Orszagutim van, es nem par km-t tekerek
Valahogy igy fest, csak neha veszek ilyen felsot, de amugy egy sima oversize poloban jarok aminek levagtam az ujjat, hogy ujjatlan legyen
Hát én nem tudom te miről írsz, én is szoktam majdnem minden nap bringázni menni, de rám nem dudál senki, nem integet, és nem bámul senki, vagy csak én kapcsolok ki annyira, hogy csak az út, a bringa , a biztonságos közlekedés és én vagyok.
Én nap levezetés, sportolás, hobbi miatt bringázok, mert olyan jó, nem önbizalom növelés miatt.
Szóval passz.
En meg nem tudom hol ertette felre a csaj feljebb
Szoval passz
11.Vagyok
Naes hany eves vagy, ha kerdezhetem? Mennyi az a "nem par km" amit tekerni szoktal? :D
Nem ertettem felre, en csak irtam, hogy nem foglalkozom a kulvilaggal, ha megneznek megneznek, en bringazok, es elvezem a bringazast. A lenyeg, hogy elvezem a sportot, ami hobbi szamomra, hogy mit gondolnak rolam a varosba az az o gondolatuk, nem az enyem.
Volt mar olyan, hogy egy ladabol egy csavo cuppogott nekem, en meg a kozepso ujjam mutattam neki, hogy na azert nem az utszelen allo bizonyos holgyemeny vagyok, de latszott a csavon, hogy nem akart o megbantani szimpla cuppogassal, csak azert jeleztem neki, hogy megis tudja hol a helye, utkeresztezodesbe varakozva szimpla etetos cuccba a takarmanybolt elott, de akkor nem hobbi bringazni voltam, es a cuccom sem volt sport felszereles, de en szimpla hetkoznapi ruhaba bringazok, es nem is km-eket, csak amolyan konnyed levezeto művészi mintákat.
De olyan is volt mar, hogy egy utkeresztezodesbe varakoztak tobben sracok, ki bringaval, ki motorral es a kovetkezo utelagazasig becsatlakoztak, jo erzes volt, bar ok szerintem nem vettek rajtam eszre, hogy orulok, h nem tekerek egyedul, es orulok, hogy nem csak en szeretek hobbibol ket kerekuzni, mert android fejem volt.
18-as vagyok. :)
A lenyeg, hogyha az ember szereti amit csinal, nem foglalkozik azzal ki mit gondol. Csak ezt a lenyeget akartam sajat peldaval megmutatni. Koszi utanam valaszolo:) , gondolom a kerdezo nem akart sertegetni, de csak halkan irom, hogy jartam iskolaba en is, tudok szoveget ertelmezni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!