Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó egy biciklis lány, mitől lesz az?
Figyelt kérdés
Minden nap járok biciklizni, és persze egy ideig jó volt önbizalom dömpingnek a dudálás, a nézések, az integetések és a többi, de egy idő után már sok. És ez a mentalitás is, ugyan mit gondol a sok férfi, hogy én azért járok biciklizni mert mást sem akarok mint dudaszóra hajtani 😣omg
Én tudom, hogy sportolni ma már nem mindennapi és ha kilépsz az útra magad vagy.
Ne értsük félre, nem mindenki tahó, de a nagy többség az.
A kérdésedet látva nagyon egyszerű dolgod van. Beszélj! Mert te csak megszólalásig vagy vonzzó :D
2017. aug. 21. 22:53
2/20 anonim válasza:
micsoda problémak.. Nekem nagyon bejönne, ha a lányok is ilyen aktívak lennének mikor biciklizni megyek.
2017. aug. 21. 23:13
3/20 anonim válasza:
Èn is dudáltam rád múltkor.
2017. aug. 21. 23:21
4/20 anonim válasza:
Azok a durvàk amikor szépen látszik popsija olyat ne vegyél akkor
2017. aug. 21. 23:49
5/20 A kérdező kommentje:
Tisztazzuk, en biciklizni jarok, ami azt jelenti nem villantos ruhaban, hanem direkt biciklizesre kitalalt holmiban
2017. aug. 21. 23:51
6/20 anonim válasza:
Mennyire vonzó egy biciklis lány? A kèrdès eleje. Hogyan lehetnèk nem vonzó? A kèrdès vège. Mit vársz tőlünk fèrfiaktól? Megnèzzünk, vagy ne nèzzünk meg? Óvatosan fogalmazok, mert èrik a hiszti. Ismerem az ilyen csajokat.
2017. aug. 21. 23:58
7/20 anonim válasza:
Ha szép egy lány mondegy, hogy biciklizik vagy épp ül, ugyanúgy megnézik :)
2017. aug. 22. 00:53
8/20 anonim válasza:
Látom te sem tudod kezelni a küldő adottságaidat. Ezt kéne megtanulnod, meg leginkább elfogadni.
2017. aug. 22. 05:59
9/20 anonim válasza:
Szerény vàroskànkban van egy csaj,aki miniszoknyàban bicajozik bugyi nélkül.És még ő integet meg vigyorog...Őt nem zavarjàk a reakciók.sőt!:D
Hàt esetleg régi tipusú mackónadràg plusz otthonka kombó.Akkor majd nem azért fognak dudàlni mert csinos vagy,hanem azért hogy húzz a francba.Aki bunkó az igy is ugy is dudàl.
2017. aug. 22. 08:33
10/20 anonim válasza:
Vegyél fel egy vastagkeretes ocsmány szemüveget, hozzá egy olajjal átkent ronda paróka, rajzolsz magadnak egy bajuszt, végül jöhet egy viseletes barna köpeny...meglátod, nyugodtan bringázhatsz, senki sem fog dudálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!