Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lányok! Mit gondolnátok elsőre arról, akinek ezek az idézőjeles keresési előzményei a google-ban?
Mi lenne ezek alapján az első benyomásod? Mire következtetnél? Szimpatikus lenne egy ilyen karakter?
A "röpppen a fika" az akkor használandó, mikor arra utalsz, hogy valaki rögtön leszólt valamit mérlegelés nélkül:
"Én megmutattam neki a színdarabom, de rögtön röppent a fika tőle, szóval máskor inkább mégse fogom"
Ott bakizol szerintem, hogy nem szoktál idézőjeles kereséseket csinálni. Én sokszor :D És gyakran futok bele a saját írásaimba. Báháháhá!
Az én fejem nem égne pedig. :D
Am köszi, ezt a röppen a fika kifejezést megjegyzem, bírom a nem szokványos szófordulatokat.
Amúgy most vettem észre hogy korábban elírtam, mega mészárost akartam írni. :D
Amúgy az első benyomásom nem negatív, de furcsa egyénre következtetek. :D Szimpinek pedig akár szimpi is lehet, de nem túl meggyőző ugyanakkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!