Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges, hogy o a lelki tarsam es a karmam?
Kedves Kérdező,
miért sejtem azt, hogy egyikőtök vagy mindketten elköteleződött státusza mellett "kavar" a másikkal?
Ha pedig nem így van, akkor neked mégis mi a magyarázatod arra, hogy két felnőtt, egymásnak tetsző ember nem próbálja meg felvállalni a párkapcsolatát?
Miért zárja ki ez a lelki társas-karmás maszlag azt, hogy a mindennapokban egymás társai, támaszai, partnerei legyetek? Úgy hiszed, hogy ennél van magasabb szint egy kapcsolatban?
A "kommersz" emberek számára, mint én is :) nem nagyon... nem ábrándozni, meg ömlengeni kell arról, ami nincs, de lehetne, hanem tenni azért hogy legyen--- ha pedig mégsem lesz, akkor nem kell megmagyarázni a karmával, hanem el kell fogadni, hogy van olyan körülmény vagy személyiségjegy vagy bármi tényező, ami miatt mégsem ő a megfelelő partner.
Mennyi idősen vagy egyébként ilyen naív?
Mert épp kilépve a felnőttkorba még simán belefér és megbocsátható, még azt is el tudom képzelni, hogy az idősebb házas, de évek óta "épp most válok, nem szexelünk a nejemmel" lovag bekábít... de azért 30 felé közelítve már nem biztos, hogy ez a hozzáállás sok sikerrel kecsegtet, felette meg egyenesen gáz :)
N40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!