Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges a közös jövő 22 év korkülönbséggel?
A barátom 22 évvel idősebb nálam.
Tudom,elég brutálisan hangzik.
Egy hónapja vagyunk együtt,előtte 2 évig barátok voltunk.(nem,nem barátok extrákkal)
Én egyetemista vagyok, ő 42 éves.
Nagyon szeretjük egymást.
Szerintetek lehetséges a közös jövő ekkora korkülönbséggel?
20N
1. ha most problémázol, akkor minek fogtál egyáltalán bele ebbe az egészbe?
2. minek kéred ki mások véleményét a saját magánügyeddel kapcsolatban, ami egyébként senkire se tartozik?
3. a saját életeddel kapcsolatban nem tudsz egyedül dönteni? na ez gáz.
4. azzal foglalkozz, hogy együtt vagytok, szeretitek egymást, más véleményét sz..rd le és kész.
legyetek boldogok, ennyi. tegyetek minden nap a kapcsolatért, mert csak így lesz hosszútávú.
sok boldogságot.
Nem tudom mit vársz ettől a kérdéstől, de lesz aki megvet és elítél, lesz aki gondolkodásra fog felszólítani (ez a jobbik, hiszen most most van, de 20 év múlva mi lesz?
Vagy csak pár évet terveztek együtt?).
És lesz aki azt fogja írni, hogy te dolgod, ne hallgass senkire, mindegy a korkülönbség.
Én a középsőt és az utóbbit javaslom, mivel az én szüleim között is 20 év holtig tartó szerelem volt.
Gondolom említenem sem kell, apukám rég nem él, Anyukám pedig egyedül maradt aránylag fiatalon.
Nem törvényszerű,hogy az hal meg hamarabb,aki idősebb!
Van egy jó mondás erre: Nem az hal meg aki koros,hanem aki soros!
Szerintem lehetséges közös jövő,ha elég érett vagy hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!