Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges a közös jövő 22 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges a közös jövő 22 év korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

A barátom 22 évvel idősebb nálam.

Tudom,elég brutálisan hangzik.

Egy hónapja vagyunk együtt,előtte 2 évig barátok voltunk.(nem,nem barátok extrákkal)

Én egyetemista vagyok, ő 42 éves.

Nagyon szeretjük egymást.

Szerintetek lehetséges a közös jövő ekkora korkülönbséggel?

20N

2017. aug. 6. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

1. ha most problémázol, akkor minek fogtál egyáltalán bele ebbe az egészbe?

2. minek kéred ki mások véleményét a saját magánügyeddel kapcsolatban, ami egyébként senkire se tartozik?

3. a saját életeddel kapcsolatban nem tudsz egyedül dönteni? na ez gáz.

4. azzal foglalkozz, hogy együtt vagytok, szeretitek egymást, más véleményét sz..rd le és kész.

legyetek boldogok, ennyi. tegyetek minden nap a kapcsolatért, mert csak így lesz hosszútávú.

sok boldogságot.

2017. aug. 6. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom mit vársz ettől a kérdéstől, de lesz aki megvet és elítél, lesz aki gondolkodásra fog felszólítani (ez a jobbik, hiszen most most van, de 20 év múlva mi lesz?

Vagy csak pár évet terveztek együtt?).

És lesz aki azt fogja írni, hogy te dolgod, ne hallgass senkire, mindegy a korkülönbség.

Én a középsőt és az utóbbit javaslom, mivel az én szüleim között is 20 év holtig tartó szerelem volt.

Gondolom említenem sem kell, apukám rég nem él, Anyukám pedig egyedül maradt aránylag fiatalon.

2017. aug. 6. 21:29
 3/12 anonim ***** válasza:
12%
Lehetséges.
2017. aug. 6. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
10%
Ez a tipikusan most jo otletnek tunik, eljunk a manak dolog, aztan 20-25 ev mulva meg a "barcsak, mashogy csinaltam volna" esete, amikor ott vagy x gyerekkel ozvegyen mondjuk ahelyett, hogy boldog csaladod lehetne. 1-2-3 evig szexelgetni, nem torodni semmivel, tok jo, de komolyabbra felesleges tervezni a sajat magad erdekeben.
2017. aug. 6. 21:32
 5/12 A legrosszabb ***** válasza:
57%
Haha. Nagy király lesz, amikor ő már a nyugdíjig számolgatja a centiket, te meg akkor leszel a 40-hez közel, s akkor jössz rá, hogy te még nem tomboltad ki magad. Nagy show lesz, megnézném. :D
2017. aug. 6. 21:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem törvényszerű,hogy az hal meg hamarabb,aki idősebb!

Van egy jó mondás erre: Nem az hal meg aki koros,hanem aki soros!

Szerintem lehetséges közös jövő,ha elég érett vagy hozzá!

2017. aug. 6. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:
18%
Akkor mégsem Soros nevet a végén?
2017. aug. 6. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Elég érdekes lesz a szitu néhány év múlva...
2017. aug. 6. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehetséges persze de erre ne itt várj válaszokat! Nem törvényszerű hogy egy 62 éves férfi meghaljon. Szerintem ha jól meg vagytok nincs min rágódni.
2017. aug. 6. 22:14
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Van itt egy több lakásos nyaraló. Állandó egyik nyaraló a párjával mindig itt van amikor mi is. Ma ők is lejöttek napozni. A ferfi 60 fölött van, a nő 40 körül. Nem tudom, de nagyon nem illenek össze. Nem itélem el őket, gondoltam leírom.
2017. aug. 6. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!