Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek gáz tulajdonságok egy lánynál?
1. Utálja a tangát, meg a csicsás, csipkés fehérneműket. Csak ilyen egyszerűbb, egyszínű bugyikat hord, mint pl. ez: [link]
2. Nem szőrteleníti magát intim területeken, csak rövidebbre vágja, ugyanis elég kicsi a fájdalomküszöbe és emiatt nem bírja legyantázni magát Ott, a bőre pedig nagyon érzékeny és a borotválástól kiütéses, gyulladt lesz a bőre, ezért jobbnak látja, ha inkább nem szedi le a szőrt. De mindenhol máshol szőrteleníti magát, nem igénytelen.
Ezek mennyire cikis dolgok egy 19, lassan 20 éves lánytól? Ha mondjuk randizna egy fiúval, az nem lenne csalódott ezek láttán? :/
#17 belekalkulaltam azt is :D
Te 28rol indulsz. Negyet elbukhat az ember fogszabalyozon, marad 24. Tovabbi kettot pedig meg tinedzser koraban felelotlensegbol oke. :D
Na persze ne a felso jobbelso hianyozzon :D
Komolyan legyen dzsungelharcos a csaj, de a fogai ne rohadjanak. Nem zavar ha gorbe, nem egy sorban van...ilyesmi, de egyszeruen amikor van egy ember, aki kinyitja a szajat. Utana pedig meglatom, hogy az elso ket foga nem hogy nem feher, de meg csak nem is sarga. Hanem valami feketes cucc van a foga 'helyen',akkor nincs az az isten, hogy megtudjam csokolni.
:D
nem tudom miért mondják sokan ezt a fog témát.
Olyan, hogy nem teljesen egyenes a fogsora rengeteg van (nekem sem az az alsó), de olyan nővel akinek hiányzik vagy fekete a foga nem nagyon találkoztam...
ok, nem gyárban ismerkedem a sor mellett, szóval lehet, hogy ott sokan vannak, de amúgy nem tudok hirtelen a környezetemben egyet sem mondani
#23 - Egyetemen tartottam orakat / kulonorakat alsobbeveseknek es ott is jopar sracnak full *** fogazata volt.
Noknel ahogy irtam szerencsere tenyleg ritka.
bocs kérdező, de sajnos nem!
Ez a gyakoriofftopicolás.hu, csak elírták a nevét :D
LOL :)
neked a legkevesebb gondod azzal lesz az életben, hogy nem tudod magad borotválni... a nyelvet sajnos nem lehet
Majd én azt eldöntöm, kaptam-e elég választ a kérdésemre vagy sem.
Utolsó, nem hinném, hogy ez lesz a legnagyobb gondom az életemben :D Alapból nem szoktam bunkó lenni másokkal, csak ha meg is érdemlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!