Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek gáz tulajdons...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek gáz tulajdonságok egy lánynál?

Figyelt kérdés

1. Utálja a tangát, meg a csicsás, csipkés fehérneműket. Csak ilyen egyszerűbb, egyszínű bugyikat hord, mint pl. ez: [link]

2. Nem szőrteleníti magát intim területeken, csak rövidebbre vágja, ugyanis elég kicsi a fájdalomküszöbe és emiatt nem bírja legyantázni magát Ott, a bőre pedig nagyon érzékeny és a borotválástól kiütéses, gyulladt lesz a bőre, ezért jobbnak látja, ha inkább nem szedi le a szőrt. De mindenhol máshol szőrteleníti magát, nem igénytelen.

Ezek mennyire cikis dolgok egy 19, lassan 20 éves lánytól? Ha mondjuk randizna egy fiúval, az nem lenne csalódott ezek láttán? :/

2017. aug. 20. 16:25
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is :)

A fogaim amúgy szépek és épek :3

2017. aug. 20. 17:07
 12/31 anonim ***** válasza:
61%
Én is az egyszerűbb fehérneműket hordom. Volt barátom, nem zavarta. Nem hordok tangát. Nem vagyok nálad sokkal idősebb.
2017. aug. 20. 17:14
 13/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem is tudom, a szexi, csipkés fehérneműtől a kupi jut eszembe. Lent meg nincs rajta borítás, a hentes jut eszembe, mikor méri a húst. Arra ne nagyon várjon puszit.
2017. aug. 20. 17:32
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

A bugyi engem nem zavarna, nem szeretem a tangát. Nekem is jobban bejön a hagyományos forma, csak legyen latexből. Pl ilyen: [link]

A szőrtelenítés viszont engem már zavarna, pedig jóval közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz. Az a baj a szőrrel, hogy hiába tartják rendben, gyakran hamarabb "szagot fog" mint a teljesen csupasz, főleg nagy melegben. Ezért borotválják az emberek a hónaljukat is. És éppen ezért is taszít már a tudat is. Voltam már lánnyal akinek fazonra volt nyírva, nem utasítottam vissza emiatt, de nem tudtam annyira kívánni mint ha csupasz lett volna. (Nem érdekel a polkorrekt álszent baromság, hiába pontoztok le. Nekem ez a véleményem.)

2017. aug. 20. 17:38
 15/31 A kérdező kommentje:
Érdekes, biztos velem van a baj, de nekem én még sose voltam rossz szagú odalent a szőrt miatt. Azaz konkrétan nekem nem is izzad a szeméremdombom, de biztosan igazad van:)
2017. aug. 20. 17:42
 16/31 anonim ***** válasza:
28%

"de nekem én még sose voltam rossz szagú odalent a szőrt miatt."

Kérdező: szerintem sincs igaza az előzőnek, de azért engedtessék meg a véleménye védelmében, hogy neked nem is nagyon járt az orrod 2mm-re a szeméremdombodtól, így fogalmad sincs, hogy milyen illatod van odalent :P

2017. aug. 20. 17:52
 17/31 anonim ***** válasza:
58%
10-es, nem ér, nekem nem nőttek ki a bölcsességfogaim. :( :)
2017. aug. 20. 17:53
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
70 éves nagyanyám is szőrtelenít.
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Nagyfater sajna nem.
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, a képen látható bugyival, nincs semmi probléma és szerintem, azzal sincs gond, ha csak rövidre van vágva a szőr, az intim területeken. Szóval, szerintem nem gáz.
2017. aug. 20. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!