Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek gáz tulajdonságok egy lánynál?
1. Utálja a tangát, meg a csicsás, csipkés fehérneműket. Csak ilyen egyszerűbb, egyszínű bugyikat hord, mint pl. ez: [link]
2. Nem szőrteleníti magát intim területeken, csak rövidebbre vágja, ugyanis elég kicsi a fájdalomküszöbe és emiatt nem bírja legyantázni magát Ott, a bőre pedig nagyon érzékeny és a borotválástól kiütéses, gyulladt lesz a bőre, ezért jobbnak látja, ha inkább nem szedi le a szőrt. De mindenhol máshol szőrteleníti magát, nem igénytelen.
Ezek mennyire cikis dolgok egy 19, lassan 20 éves lánytól? Ha mondjuk randizna egy fiúval, az nem lenne csalódott ezek láttán? :/
Köszönöm a további válaszokat is :)
A fogaim amúgy szépek és épek :3
A bugyi engem nem zavarna, nem szeretem a tangát. Nekem is jobban bejön a hagyományos forma, csak legyen latexből. Pl ilyen: [link]
A szőrtelenítés viszont engem már zavarna, pedig jóval közelebb vagyok a 30-hoz mint a 20-hoz. Az a baj a szőrrel, hogy hiába tartják rendben, gyakran hamarabb "szagot fog" mint a teljesen csupasz, főleg nagy melegben. Ezért borotválják az emberek a hónaljukat is. És éppen ezért is taszít már a tudat is. Voltam már lánnyal akinek fazonra volt nyírva, nem utasítottam vissza emiatt, de nem tudtam annyira kívánni mint ha csupasz lett volna. (Nem érdekel a polkorrekt álszent baromság, hiába pontoztok le. Nekem ez a véleményem.)
"de nekem én még sose voltam rossz szagú odalent a szőrt miatt."
Kérdező: szerintem sincs igaza az előzőnek, de azért engedtessék meg a véleménye védelmében, hogy neked nem is nagyon járt az orrod 2mm-re a szeméremdombodtól, így fogalmad sincs, hogy milyen illatod van odalent :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!