Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy még szűz?
Ez a kérdés inkább a 20 éven felüli pasikhoz szól.
Tesztek azért,hogy megváltozzon a dolog?
Van olyan,akit nem is izgat nagyon,hogy szexeljen?
Volt már,hogy egy lány közeledett feléd,de te akkor nem vetted észre, még ha utólag nyilvánvaló is,hogy nyitott volt?
Haat keso eresu vagyok talan ez az oka hogy eddig nem vesztettem el. Tenni meg igazabol nem teszek ellene mert otletem sincs es olyan gaznak erzem vagy nem tudom ha novel beszelgetek es csak dugni akarnek es inkabb gyorsan abba is hagyom. Inkabb baratnot lszeretnek mint dugni, azt erezni hogy valakinel en vagyok az elso es nem pedig a masodik :) mivel van testverem a szuleimnel nem vagyok a nagyszuleimnel sem es nem erzem azt az eletemben hogy hogy valakinel en lennek a legfontosabb. De ismerkedesnel eleg nagy problemaim vannak mert elegge olyan zarkozott csendes bealitottsagu vagyok.
Lett volna lehetosegem tobb is. Volt amikor keson jottem ra es volt olyan hogy en nem akartam.
- Ronda vagyok, nem tudok a nőkkel beszélni és még nem mertem prostihoz menni.
- Nem teszek semmit, még tizenévesek ráébredtem, hogy ez esélytelen.
- Sosem közeledett felém egy nő se.
28F
21F. Azért vagyok az, mert régebben önbizalomhiányos voltam, nem is próbálkoztam, pedig most így visszagondolva egész ól néztem/nézek ki, ez nem lehet gond. Sok hibám volt, amiket már részben/teljesen leküzdöttem (pl elvörösödés), Jelenleg aktívan próbálkozok, de még nem ött össze, de idő kérdése.
Már volt szexuális vonzalom irántam, a lány eléggé nyilvánvalóan kimondta ezt, de netes ismerkedésnél történt ez, ahogy egyre többet tudtam meg róla, egyre kevésbé akartam belemenni az ajánlatába, végül leráztam. Engem annyira nem izgat, hogy minél hamarabb átessek a tűzkeresztségen. Ha eddig kibírtam, akkor nem fogok belehalni ezután se. Nyilván szeretném, de nem mindenek felett. Prostizni meg nem fogok, hiszem, hogy csak idő kérdése, hogy valakivel összejöjjek, csak még nem találkoztam a megfelelő személlyel.
Bárcsak tudnám, hogy a kilences válaszomat miért pontozzák le.
Olyan mintha a "Milyen színű a hajad?" kérdésre adott "Barna színű." válaszomat pontoznák le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!