Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex és New York. Tényleg ezt kell elviselnie egy nőnek, hogy rátaláljon az igazira?
Persze, igazad van, rossz példát sugároz, ha a nőket, ha a benne szereplő pasijaikat vesszük. De van egy rakás sorozat-pl.a dél-ameriaiak- ami még ettől is rosszabb. De ezek csak filmek, nem a valóság. Arra vannak kitalálva, hogy szórakoztassák a nagyérdeműt, felnagyítva,kihangsúlyozva mindent.
Nyilván mindenkivel történnek rossz dolgok, sajnálom,hogy veled is ez történt. Én meg elváltam, elég súlyos okból. Mégsem gondolom, hogy minden férfi gazember volna. Vannak jók, normálisak, ezeket veszem észre. Neked is jobbakat kívánok!
40N
Szia.
Szerintem a szex és new yorkban a nők is idióták, a férfiak is és a meleg pasik is. Nincs ott egy normális ember: a nők játszmáznak és rinyálnak, a férfiak olyanok, amilyennek leírtad, a meleg férfiak meg utálják egymást, aztán összeházasodnak... Mind idióta. Még egyedül Samantha egy egyéniség, ő volt egy egyetlen, aki az egyik epizódban azt mondta a többieknek, hogy "megkérdeztem én valaha tőletek, hogy kivel járjak? akkor ti miért tőlem kérdezitek".
Azon kívül: az összes magyar szerelmes film erről szól, legalábbis az utolsó években, kivétel a Laméleon, ami épp ezért tetszett. Van egy pasi, aki valami olyan orbitális baromságot csinál, amit senki emberfia nem bocsátana meg, se férfi, se nő, majd elénekel hamisan egy szerenádot, és a nő a nyakába ugrik.
A megoldás, hogy nem a sorozatokból tájékozódsz, vagy ha ezt teszed, akkor inkább nézz Brothers and Sisterst, az legalább reális problémákat, átgondoltan bemutató díjnyertes sorozat. Ehhez híven nem is nézi senki...
Egyébként miről van szó? Bocs, ha spoiler, de a 2. részben nem Carrie csalja meg Biget a volt pasijával?
A megcsalás amúgy a legtipikusabb fordulat a sorozatokban, amikor nem tudnak már mit kitalálni, előveszik. Így volt ez a fent említett brothers and sisterben is. Hiába, fogynak az ötletek.
24/N
"Én eleve nem jövök össze olyan nővel, aki ilyen filmeket, sorozatokat néz. Merő agymosás az egész, semmi kulturális jellege nincs, ami mentálisan, lelkileg feltöltené az embert. Aki sorozatok alapján ítélkezik a másik nemről, hoz társadalmi következtetéseket, az számomra bugyuta ember."
Itt vicces az ellentmondás.
Amúgy még egy gondolat: ennyi erővel meg lehetne kérdezni, hogy bármelyik krimisorozatban az nem fura, hogy évente 600 gyilkosság történik egy apró kerületben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!