Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex és New York. Tényleg ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex és New York. Tényleg ezt kell elviselnie egy nőnek, hogy rátaláljon az igazira?

Figyelt kérdés
Tegnap unalmamban megnéztem mind a két részét, hát csak képedtem és a fejem fogtam amit a pasi leművelt a nővel és mindig visszament hozzá, az egész sztori beadagolva úgy mint vmi nagy romantika. Az esküvőn otthagyta, aztán mégis igent mondott a második lánykérésre, és abszolút nem éreztem köztük a vibrálást. Ha engem hagytak volna a templom előtt egyedül, hát nálam biztos nem lett volna 2. esély. Lehet ezért is nincs senkim, mert nem tűrök... Tényleg az a Mr. Big akinek minden megalázását eltűrjük? Ezekszerint ha engem megcsal a párom és teljesen bolondnak néz és leéget, menjek tovább utána, merthát ő az igazi?
2017. aug. 20. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Nem, az élet nem ilyen. Ez a film intellektuálisan próbálja megmagyarázni az emberi hülyes€get, meg lélektelenséget. Mind önző, ugyanakkor bizonytalan önértékeléssel, ebből fakadóan bizonytalan elvárásokkal rendelkező " hölgyemény".
2017. aug. 20. 12:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Csak rossz példát sugároz. Pl ül a TV előtt Ilike akit a férje agyba főbe csalt, és azt mutatja neki, hogy nembajaz' mert hát a filmben is megbocsát mindenért a nő, hisz ez a szerelem. Jómagam is tapasztalom, hogy egyre több férfi hiszi azt bármit megtehet a nővel, hiszena férfi szerint a nő akkor szeret, minél több aljasságát elnézi. Én is megkaptam ezt a legtóbbi kapcsolatomban, megcsaltak, hónapokon át viseltem a hazugságot, és mikor kiderült még én voltam a hibás, hogyha szeretném őt elnézném ezeket. Nem néztem el, és perpill az emberke szemében én vagyok megvetve és én vagyok a főgonosz. No komment.
2017. aug. 20. 13:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze, igazad van, rossz példát sugároz, ha a nőket, ha a benne szereplő pasijaikat vesszük. De van egy rakás sorozat-pl.a dél-ameriaiak- ami még ettől is rosszabb. De ezek csak filmek, nem a valóság. Arra vannak kitalálva, hogy szórakoztassák a nagyérdeműt, felnagyítva,kihangsúlyozva mindent.

Nyilván mindenkivel történnek rossz dolgok, sajnálom,hogy veled is ez történt. Én meg elváltam, elég súlyos okból. Mégsem gondolom, hogy minden férfi gazember volna. Vannak jók, normálisak, ezeket veszem észre. Neked is jobbakat kívánok!

40N

2017. aug. 20. 14:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem a szex és new yorkban a nők is idióták, a férfiak is és a meleg pasik is. Nincs ott egy normális ember: a nők játszmáznak és rinyálnak, a férfiak olyanok, amilyennek leírtad, a meleg férfiak meg utálják egymást, aztán összeházasodnak... Mind idióta. Még egyedül Samantha egy egyéniség, ő volt egy egyetlen, aki az egyik epizódban azt mondta a többieknek, hogy "megkérdeztem én valaha tőletek, hogy kivel járjak? akkor ti miért tőlem kérdezitek".

Azon kívül: az összes magyar szerelmes film erről szól, legalábbis az utolsó években, kivétel a Laméleon, ami épp ezért tetszett. Van egy pasi, aki valami olyan orbitális baromságot csinál, amit senki emberfia nem bocsátana meg, se férfi, se nő, majd elénekel hamisan egy szerenádot, és a nő a nyakába ugrik.

A megoldás, hogy nem a sorozatokból tájékozódsz, vagy ha ezt teszed, akkor inkább nézz Brothers and Sisterst, az legalább reális problémákat, átgondoltan bemutató díjnyertes sorozat. Ehhez híven nem is nézi senki...

2017. aug. 20. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyébként miről van szó? Bocs, ha spoiler, de a 2. részben nem Carrie csalja meg Biget a volt pasijával?

A megcsalás amúgy a legtipikusabb fordulat a sorozatokban, amikor nem tudnak már mit kitalálni, előveszik. Így volt ez a fent említett brothers and sisterben is. Hiába, fogynak az ötletek.

24/N

2017. aug. 20. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:

"Én eleve nem jövök össze olyan nővel, aki ilyen filmeket, sorozatokat néz. Merő agymosás az egész, semmi kulturális jellege nincs, ami mentálisan, lelkileg feltöltené az embert. Aki sorozatok alapján ítélkezik a másik nemről, hoz társadalmi következtetéseket, az számomra bugyuta ember."

Itt vicces az ellentmondás.

Amúgy még egy gondolat: ennyi erővel meg lehetne kérdezni, hogy bármelyik krimisorozatban az nem fura, hogy évente 600 gyilkosság történik egy apró kerületben.

2017. aug. 20. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!