Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jártatok már úgy, hogy nem volt tiszta a bugyitok, pisifoltos, esetleg kis kakifolt, és a párotok észrevette amikor levettétek, vagy a párotok levette rólatok?
Nem, még nem jártam így.
Egyébként nehezen tudnék olyan férfit elképzelni, aki az ilyet észrevenné. Ha lekerül egy lányról a bugyi, rendszerint nem a bugyit nézik, hanem a lányt...
"de ilyen foltok bárkivel előfordulhatnak"
Te ezt komolyan gondolod?? Lehet hogy Te nem tudod kitörölni rendesen a s*gged meg a p*nád, de azért az átlag ember ki tudja... Nekem sose volt még foltos a bugyim, nahát!!! Mekkora kivételes ember vagyok!!
Megtanultam, hogyan kell Helyesen használni azt a WC-papír nevű dolgot,tudod??? Pfff ez a kérdés basszus... :S
19/L
Nekem max olyan volt, véres lett, nem számítottam rá. Aztán adtak cuccot... :D
De ez meg megint más dolog...
Aztahétszázát!:D:D
Ezért szeretem ezt az oldalt olvasni, mindig röhögök és felvidít:D
pedig én 99%ban tangát hordok,és még sose lett olyan...:D
vért viszont látott már,áztam már át itthon ugy hogy elfelejtettem betétet tenni,csak szimpla bugyi volt rajtam,de ebben meg nincs semmi
de a kérdés...hol élsz te,wcpapirt nem ismered?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!