Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért reagálhatott így arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagálhatott így arra, hogy én is lefeküdtem mással?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel csak szexkapcsolat van köztünk. Egyik nap újságolta nekem, hogy milyen jót dugott egy csajjal egy buliban, én meg kicsit meghökkentem, nem is tudtam mit mondani, inkább csak fintorogtam meg pufogtam. Nem örültem neki. Aztán mondta, hogy most mit izélok, nem vagyunk együtt. Ja, mondom oké. Rá pár napra én is lefeküdtem valakivel (jó, az azért túlzás, csak kölcsönös orál volt), hogy én is dicsekedhessek vele, milyen jó volt. Ő nem is próbálta rejtegetni, hogy nem tetszik neki, teljesen kiakadt és még le is k_rvázott. Aznap szex se volt. Mondom neki szabad, nekem nem? Hogy lehet valaki ilyen önző?

2017. aug. 18. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Jó tetted !

Ki is dobhattad volna !

2017. aug. 18. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Zsák a foltját.
2017. aug. 18. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ez lelkileg azért nem ugyanolyan teljesen. Egy pasit jobban bánt, hogy más belemegy a csajába szerintem. Ettől függetlenül nyilván ezt nem lehet úgy, hogy ő összevissza kefél te meg nem, ha kedved van se.

Lehet az lenne a jó, ha ezekről nem beszélnétek.

2017. aug. 18. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Ha azt akarod hallani, hogy többet érez, ki kell ábrándítsalak. Csak nem akar olyan lyukat húzgálni, amit más is húzgál. További jó dagonyázást ebben a fertőben.
2017. aug. 18. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
a rosseb se tudja de őszintén...
2017. aug. 18. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

Engem nem érdekelne,hogy kiakadt. Egyszerűen csak kidobnám. De ha együtt is maradsz vele, akkor ne érezd magad rosszul,ha te is dugsz másokkal!

Ettől függetlenül nem hinném,hogy érezne komolyabbat is,csak nem akar más lyuktársa lenni.

2017. aug. 18. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
a túl sok érzelem hátrányai
2017. aug. 18. 23:21
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Van valakivel szexkapcsolat. Erre az orrod alá dörgöli,

hogy milyen jót dugott. Akkor kellett volna kidobnod,

nem oralizálnod harmadik féllel :) Csóka el van tévedve :)

2017. aug. 19. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!