Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a lakótársammal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a lakótársammal, és úgy érzem belezúgtam. Viszont nem hiszem, h ő is ezt érezné irántam. Mit tegyek? (L,25)

Figyelt kérdés

Nem rég költöztem ebbe albérletbe.

Egy nagy családi ház emeletén lakunk.

Én,a srác aki tetszik és egy pár, de ők alig vannak itthon. Szóval általában csak így kettecskén vagyunk. Eltelt egy hét, nekem eszembe sem jutott, h akarok valamit ettől a sráctól , de úgy alakult , h egyik este együtt söröztünk. Nagyon jól elbeszélgettünk, igazán szimpatikusnak tálaltam őt.

Az értékrendje is a helyén van. Egyébként 35 éves, tehát kinőtte a kaland keresést ezt lehet érezni is rajta.

Sörözés után totál éhesen haza estünk elkezdtünk sütni, főzni, és leültünk vacsizni együtt , megosztottuk egymással a kajánkat. Közben is végig beszélgettünk. :) Kaja után elköszöntünk és mindenki bement a szobájába. ( egymás mellett van a szobánk) aztán rám írt, h köszöni a vacsorát és hogy elmosogattam helyette . Mondtam neki h ez természetes, és ha van kedve jöjjön át filmezni. Hát volt kedve . Kicsit ittasak is voltunk még és hát lefeküdtünk. 3 órán keresztül szerettük egymást. Azt még tudni kell h én 6 éve vagyok már egyedül, a srác is 2 éve, és mind ketten állandó kudarcokat könyvelhetünk el kapcsolati téren. Tehát elég zárkózottak vagyunk a másik nemmel szemben . Nem jellemző rám ez sem h ilyen hamar lefekszem valakivel, de iránta olyat érzek, amit eddig még senki iránt.

A történtek után nekem haza kellett utaznom , nem -beszéltünk kb egy hétig. Mikor visszajöttem, nem bírtam , atmentem hozzá, és elmondtam neki mindent. Ő is azt mondta h butaság volt és én is . Azt mondtam neki h nagyin szimpatikus és szeretném jobban megismerni mit szólna ha randizgatnank. És ő erre azt mondta , h így h a lakótársa vagyok nem tud ebbe belemenni. Nagyon kedvel , és szerinte is alakulhatna másképp a dolog. De ez az egyik elve h lakotarssal nem kezd. Én itt elsírtam magam . Elmesélte milyen kapcsolatai voltak és szörnyű volt hallgatni... aztán a beszélgetés végén megöleltem, és megköszöntem h elmondta őszintén amit érez és amit gondol.

Eltelt még egy hét mindketten ittasan jöttünk haza megint , most nem együtt ittunk. Ittasan bátrabb az ember , bekopogtam hozza , már aludt. Lefeküdtem mellé elkezdtem puszilgatni , stb. És újra megtörtént a dolog . Viszont azóta nem -beszéltünk erről. Nekem ez egyre nehezebb .... Nem tudom mit kéne csinálnom....lehet köztünk komolyabb is szerintetek? Vagy hagyjam inkább a fenébe a dolgot ? Annyira de annyira rossz érzés mert sosem éreztem ilyet senki iránt. Kérlek segítsetek. Köszönöm! :)

2017. jún. 27. 15:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem az irományomból, h bocsánatot kért tőlem, mert alapjaraton ő nem ilyen srác. És most biztos azt gondolom róla, h ennyit akart csak. De én abszolút nem gondolom ezt. Nagyon kedves rendes embernek mondanám őt. Sajnos így nehéz elmondani , hisz nem ismeritek . De megvalogatom eléggé kivel kezdek. És ő átment a szűrőkön:)
2017. jún. 27. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Menj ki kapálni.
2017. jún. 27. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha annyira akarna tőled valamit, akkor nyitott volna feléd.

De ez egy elég egyértelmü visszautasítás volt.

Ettől függetlenül , ha továbbra is átjárkálsz hozzá szexelni, annak biztos nem fog ellenállni.

De komoly kapcsolatot nem hiszem, hogy akarna.

2017. jún. 27. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ő tényleg nem akar komolyat. Ezért ésszerűbb hagyni ha te többet akarsz. De ha neked okés szexpajtik még lehettek
2017. jún. 27. 16:17
 5/9 A kérdező kommentje:

A kapáláson már túl vagyok . XD

Köszönöm a válaszokat. Tényleg jobb lesz, ha elfelejtem. Szexpajtiság nem játszik. Csak még rosszabb lenne .... :/

2017. jún. 28. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Lesz is rosszabb. Előbb-utóbb újra megtörténik mert szeretnéd hogy megtörténjen.

Az ilyen eseteknek általában a költözés szokott a vége lenni.

2017. jún. 28. 09:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem fog újra megtörténni. Ígyis éppen eléggé el lett ez cseszve .... Az idő majd megoldja . Addig inkább nem is foglalkozom ezzel. Beköltözök inkább a munkahelyemre. :)...
2017. jún. 28. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Költözhetnél hozzám is! :D Én most pont lakótársat keresek.
2017. jún. 30. 05:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Bolond. XD még maradok itt egy ideig ha nem gond. Hahaha 😂
2017. júl. 2. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!