Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek titeket mivel bántotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek titeket mivel bántottak meg legjobban férfiak?

Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Hosszú kapcsolatban nem mondja meg őszintén miért nincs érintés-szex.
2017. aug. 18. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerelmet hazudtak és közben kihasználtak.
2017. aug. 18. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Mikor mondtam neki, hogy nem szeretnék együtt aludni vele, a szemembe vágta, hogy nem igaz. Eddig ez volt a best of. Szerencsére ennél durvábbat nem tapasztaltam férfi részéről.
2017. aug. 18. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenkit megcsalnak! Szemét disznók!
2017. aug. 19. 01:28
 5/7 anonim ***** válasza:

"Bármelyik lánnyal lehetnék innen és én most veled vagyok"

Egy pláza tetőteraszán voltunk éppen, és ezt olyan hangsúllyal mondta mint ha elvárná, hogy Én legyek neki hálás amiért együtt sétálok vele. Az a vicces, hogy ez nem volt randi, ( pedig nagyon nyomult) és egy lány se állt volna vele szóba.

2017. aug. 19. 09:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Házasok voltunk, a gyerekét vártam. Épp átalakítottuk a lakást, és kitaláltam hogy ha már ki akarja venni a kádat, miért nem csinálunk dupla zuhanyzót a helyére amit kényelmesen használhatnánk együtt is. Végig nézett rajtam és annyit mondott: ez undorító, nem vagyok én nudista.

Pedig amikor még csak együtt jártunk mindenhol csináltuk, mint a nyulak, a zuhany alatt is. Pedig csinos voltam még terhesen is, no meg senki nem marad örökre terhes...itt elszakadt bennem valami. Pár évre rá elváltunk.

2017. aug. 19. 10:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Az exem állandóan azzal bxtatott, hogy műttessem meg a mellem, mert kicsi.

Eleinte - úgy háromszor - még vicces volt, de mikor már hetente ezen lovagolt, meg hangnemben is sértően mondta, meg lenézően, akkor utána nemsokkal kidobtam.

A párom imádja a mellem :)

2017. aug. 19. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!