Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek titeket mivel bántottak meg legjobban férfiak?
"Bármelyik lánnyal lehetnék innen és én most veled vagyok"
Egy pláza tetőteraszán voltunk éppen, és ezt olyan hangsúllyal mondta mint ha elvárná, hogy Én legyek neki hálás amiért együtt sétálok vele. Az a vicces, hogy ez nem volt randi, ( pedig nagyon nyomult) és egy lány se állt volna vele szóba.
Házasok voltunk, a gyerekét vártam. Épp átalakítottuk a lakást, és kitaláltam hogy ha már ki akarja venni a kádat, miért nem csinálunk dupla zuhanyzót a helyére amit kényelmesen használhatnánk együtt is. Végig nézett rajtam és annyit mondott: ez undorító, nem vagyok én nudista.
Pedig amikor még csak együtt jártunk mindenhol csináltuk, mint a nyulak, a zuhany alatt is. Pedig csinos voltam még terhesen is, no meg senki nem marad örökre terhes...itt elszakadt bennem valami. Pár évre rá elváltunk.
Az exem állandóan azzal bxtatott, hogy műttessem meg a mellem, mert kicsi.
Eleinte - úgy háromszor - még vicces volt, de mikor már hetente ezen lovagolt, meg hangnemben is sértően mondta, meg lenézően, akkor utána nemsokkal kidobtam.
A párom imádja a mellem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!