Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasim féltékeny az idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim féltékeny az idősebb barátomra?

Figyelt kérdés

Hosszú történet,hogy ismertük meg egymást,de van egy férfi, aki 20 évvel idősebb nálam és magyon jóban vagyunk.

Nagyon jó barátom,szinte minden héten találkozunk.

Soha nem volt közöttünk több barátságnál. Kb befejezzük egymás mondatait, nagyon nagyon jóban vagyunk, kicsit olyanok vagyunk ,mint a lelkitársak. Azt mondta olyan vagyok neki,mint a huga. Felnézek rá stb,nagyon fontos barát,kb a legjobb barátom.

Van a psim,akit nagyon szeretek, mégis iszonyúan féltékeny az előbb említett pasira. Azt akarta,hogy ne találkozzunk többet,én viszont ezt nem fogom megtenni. Nem fogok lemondani a legjobb barátomról miatt. Szerintem egy pasinak sincs joga ilyez kérni.

Szerinte nem normális,hogy ekkora korkülönbséggel találkozgatunk és nem hiszi el,hogy mit lehet kezdeni ,amikor találkozunk,nem hiszi el,hogy beülünk kávézóba és simán dunálgatunk,elmegyünk ketten bulizni éjjel 1-ig ,hazajoz és semmi nincs. Pedig pontosan ez van....soha de soha nem volt közöttünk semmi.

Egyszerűen nem hiszi el.

Tudom,hohy fura,ami az idősebb pasival van,nekem is az, de így alakult, nem érzem a korkülönbséhet,amikor vele vagyok.

Szerintetek hogy bizonyítsam be neki hogy nincs semmi?

Nem hoszem el,hogy ennyire féltékemy a semmire...

20L

2017. aug. 18. 15:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mondom,hogy nincs semmi.

A buli ötletet én szoktam feldobni,ő inkább mozit,ilyesmit. Sokat beszélgetünk,tippeket ad az egyetemhez,mert ő már 2 diplomám túl van.

És volt barátnője is tavaly.

Most nincs komoly,de tudom,hogy kavar harmincasokkal.

Én nem értem miértbolyan nehéz elhinni,hogy barátok vagyunk.

Van kismillió nő barátja,akiknek családjuk van,stb. és nincs gyütt velük,sőt még a nők férje is jó viszonyban vannak vele.

A lámya mellesleg velem egykorú és mindig mondja is,hogy hasonlítunk stb.

Nem kellenek a beteg gondolatok.:D

2017. aug. 18. 18:42
 12/19 A kérdező kommentje:

Egyébként egyszer amikor pocit részeg voltam egy bulin,ahol vele vpltam, azt kérdeztem tőle,hogy nem akar velem lenni?:DDD

És ő mondta,hogy nem,nagyon fiatal vagyok.

Szóval nem kell semmi rossz gondolat tényleg:)

2017. aug. 18. 18:45
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

legalább már együtt voltál a barátoddal, amikor felajánlkoztál neki azon a bulin?

sajnálom a barátodat, remélem megjön az esze, összeszedi magát majd keres egy olyan csajt aki képben van a dolgokkal :D

2017. aug. 18. 18:52
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem voltunk akkor még együtt.

Én inkább őt sajnálom a féltékenységi rohamai miatt.

Az előző barátnőjével is azért szakítottak...

2017. aug. 18. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

jó akkor mondd meg a barátodnak, hogy legyen boldog, hogy van egy férfi az életében, akivel megoszthat mindent, eljárnak, boldogok együtt..és ja..ja az nem te vagy, hanem a 40 éves pali

engem is hatalmas boldogság töltene el, ha a barátnőm valami más palival sokkal jobban érezné magát, mint velem, teljesen reális :D

2017. aug. 18. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:

#12: Nem akar e veled lenni?

Szóval rámásztál volna a 40es palira te kis ribi😊 Az ilyen mit képzel magaról...

2017. aug. 18. 22:54
 17/19 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, akkor ennyit arról, hogy ez csak barátság. Hát most írod, hogy felajánlkoztál neki. A barátunknak nem szoktunk.

Igaza van a pasidnak, hogy nem kér ebből az egészből és jól érzi, h itt valami nem oké. Remélem, megjön az esze, és kidob, ha rájön, h te igazából a 40-es pasiról ábrándozol, akinek valamiért nem kellesz.A tippem az, hogy hiába vagy fiatal nem vagy elég szép és csinos, különben már rég megdugott volna.

2017. aug. 18. 23:21
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Minden nő ugyanolyan, egyforma, romlott MOSLÉK... A nő a legalja mindennek... Fillért nem ér egyik sem...
2017. aug. 20. 12:20
 19/19 anonim ***** válasza:
engem is hatalmas boldogság töltene el, ha a barátnőm valami más palival sokkal jobban érezné magát, mint velem, teljesen reális :D
2017. aug. 20. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!