Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasi aki 40 évesen még otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi aki 40 évesen még otthon lakik miért nézik le a nők?

Figyelt kérdés
A szülei rákos betegek,és nincs szive elhagyni őket.
2017. aug. 18. 14:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem, nem nézik le, csak egyszerűen túl problémásnak tartanának így egy kapcsolatot.
2017. aug. 18. 16:26
 12/17 A kérdező kommentje:

ma 15:15

Nagyon találó hasonlat tényleg.

2017. aug. 18. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Hidd el jobban jársz a szüleiddel. :)
2017. aug. 18. 18:03
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Hogy semmi önállósága nincs és olyan ember nem kell.

Ráadásul még zsarolható is.

2017. aug. 19. 18:57
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Mindenkinek csak a tejszínhab kell.

Abba bele se képesek gondolni, hogy kicsit később ebből nagyon jó kapcsolat is lehet akár.

De ha mindjárt az elején jó, az sokkal jobb, és akkor ugyanúgy nem gondolnak bele, abba, hogy pár év múlva válás lesz, és tényleg válás lesz.

Ennyit a nők értelméről.

Minden ember megy át nehéz időszakokon, nem ebből kéne az egész életét megítélni. Bár ahhoz előrelátóbbnak kéne lenni és meg kéne ismerni a másikat, az ítélkező gondolatok helyett. Az utóbbira mindenki képes, az előbbihez már meg kell mozdítani az embernek a kisujját.

2017. aug. 22. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

Nézd, ha neked az az életed, hogy a szüleidet ápolod, akkor érthető, ha senki nem akar veled ismerkedni, mert nyilván nem az alakuló kapcsolatoddal fogsz foglalkozni. Ha viszont törekszel más ember megismerésére, akkor nem látom, hol a probléma: szüleimmel élek, betegek, ápolom őket, de szeretnék veled is sok időt tölteni. Aki erre azt mondja, hogy nem kér belőle, attól nem is akarsz te semmit.

Én 31 vagyok, nagyjából én viszem a szüleim háztartását, még egy férfi se mondta, hogy milyen ciki nő vagyok, amiért a szüleimmel élek. Páromnak is töl normális.

2017. aug. 25. 16:31
 17/17 anonim ***** válasza:

"kicsit később ebből nagyon jó kapcsolat is lehet akár."

Lehet valóban. De 40 évesen már nagyon nincs ideje az embernek családot alapítani. Mármint mindent az elejéről kezdeni.

2017. szept. 1. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!