Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legmegfelelőbb "bosszú" erre? Valami olyan, ami után a fiú elgondolkodik azon, hogy vajon érdemes- e ezt művelni, játszadozni a nőkkel?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, nevezzük Jánosnak. Egy ideje nagyon jól alakulnak a dolgaink. Távkapcsolatban vagyunk, mert kb 200km-re lakunk egymástól. János nagyon értelmes, több egyetemet végzett, jó munkát végez, nagyon kedves, szóval csupa jót tudok mondani róla, a hibáival együtt szeretem őt. Viszont! A minap vált számomra biztossá, hogy mellettem ő egy komoly kapcsolatban él egy másik hölggyel. Számomra ez elfogadhatatlan, így tovább nem tudok vele semmilyen kapcsolatot létesíteni, mert a másik hölgy nyilván semmit sem tud rólam, nyilván szereti Jánost, nyilván vele tervez és én őt a legnagyobb áldozatnak tartom ebben a kialakult dologban. Hogyan tudnám azt elérni, hogy Jánosnak ilyen többet eszébe ne jusson, hogy több csajjal játszadozik, egyik részről komoly érzelmek vannak, nálam csak kezd valami alakulni, de ezt nem hagyhatom szó nélkül. Tanácsok?2017. aug. 18. 12:34
21/22 anonim válasza:
Én anno kifejezetten örültem, amikor engem hasonló módon értesítettek, hogy az én "Jánosom" is ilyet csinál. A kitálalóra egy percig nem voltam mérges, van annyi eszem, hogy tudjam, hogy őt is csak átverték és Jánossal ellentétben neki van gerince.
Tálalj ki, legyen a nőnek esélye egy normális párkapcsolatot találni, János meg egy életre megkapja a leckéjét, hogy nem játszadozunk emberekkel.
22/22 anonim válasza:
Szakítás és a másik nő "tájékoztatása", hogy legalább tudja a szerencsétlen, kivel "tervez", mielőtt késő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!