Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti mennyi mindent vallottatok be az előéletetekről a jelenlegi párotoknak? Férfiak, ez érdekel titeket?
Soha nem értettem azokat az embereket akik a múltamban akartak turkálni, ha egy kapcsolat elején már ezzel kezdi, akkor mi lesz később,amint lehet elköszönök.
Nem egyszer kérdezték már meg tőlem, hogy voltam-e büntetve(gondolom a tetoválások miatt) és hogy mennyire voltam hűséges, mindkettőre az a válaszom, hogy még nem és már nem, de soha nem magyarázkodom.
Aki egy ideállt kerget, célhoz keres embert az nálam hiába kopogtat, nem vagyok egy alkalmazkodó típus, kevés embert eresztek közel magamhoz, de azokhoz nagyon ragaszkodom.
#22. Na azért mikor elloptad azt a tábla csokit és az igazgatóiban kötöttél ki, az azért elég durva volt, hiába szendéskedsz itt :D
31/f
Jajj, lebuktam :D.
Amúgy olyan nem volt, de volt egy alkalom, amikor lyukasórán hazamentem a suliba, és nem jött a busz időben, amivel visszaértem volna, és azt kamuztam be a tanárnak, hogy rosszul lettem... na, azt tényleg nem mondtam el még (mondjuk ezt nem értem, miért nem, mert más érdekesebb dolgokat elmondtam)... de majd ma este :D.
Ha őt nem érdekli, hogy én szűz vagyok, engem sem érdekel a múltja. Amíg nem hasonlítgat az exeihez, és hűséges hozzám, addig azt is elnézem, ha esetleg prosti lett volna.
27/F
Elmondtam, hogy:
- bulimiás voltam
- egy párom volt, nagyobb farokkal
- szar volt vele a szex, mert bántott
- a családi helyzetemet, és hogy miért nem járok haza kb. soha
Egyvalamit nem tud: hogy egyszer hagytam egy fazonnak, hogy pénzért kiverje rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!