Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, ha a jelenlegi párotok szidja az exeteket, mint a bokrot, azt hogy viselitek?
Mivel nem hozom fel az exeimet gyakorlatilag soha, így furcsállnám. Magától ritkán kezd rá ilyesmire az ember...
Szerintem az ex elmúlt. Nem foglalkozok vele. Én sem kérdezek rá, nem is érdekel. Ennek ellenére egy volt barátnőm magától elkezdett mesélni róla, végighallgattam, aztán ennyi. Ha sokszor előfordul, akkor viszont gondok vannak, és ezt jelzem is a hölgy felé (valószínűleg még mindig szereti, vagy miután engem megismert, rájött, hogy még az a kapcsolata is jobb volt :P)
Elég szánalmas dolog, főleg a hülye pixcsa és balfax szavak. Tahókkal nem ismerkedem.
32N
Nekem az exem meghalt, úgyhogy ha elkezdené szidni, valószínűleg a tapintatlansága miatt repülne az aktuális.
Egyébként nem szoktunk róla beszélni, nincs is miért szidnia.
23N
Tolem szidhatja, en is szoktam. :D
De o tenyleg egy barom, ezen nincs mit szepiteni. Altalaban akkor keress meg, ha az aktualis baratnojevel szakit vagy epp nincs penze qrvara, mellette meg azt hiszi, hogy en meg mindig erzek iranta vmit.
Ja igen, nyilvanvaloan azert teszi, hogy hatha kap egy ingyen numerat.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!