Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyáltalán nem is érdekelhettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán nem is érdekelhettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt egy lány akivel április végén beszélgettem, nagyon össze kellett szednem minden bátorságomat, hogy egyáltalán oda merjek menni hozzá és beszélgessek vele mert sajnos nincsen önbizalmam. Leültem mellé és beszélgettem vele . Amikor beszélgettünk azt vettem rajta észre, hogy zavarban volt, igazgatta a haját és ő is érdeklődött felőlem. Amikor készült lefelé szállni a vonatról megkérdeztem tőle, hogy holnap is ezzel a vonattal fog e jönni és mosolyogva mondta,hogy igen. Másnap amikor ültem a vonaton akkor olyan érzésem volt mintha ott sem lennék , levegőnek nézett és elment mellettem nem tudtam eldönteni,hogy akkor most zavarban van e vagy egyáltalán nem is érdeklem de amikor köszöntem neki akkor mindig visszaköszönt. A második beszélgetésünk alkalmával láttam rajta, hogy egy kicsit szomorú volt, megpróbáltam vele beszélgetni de amikor megkérdeztem, hogy mi újság, hogy van Ő csak annyit válaszolt, hogy elvagyok és közben rám sem nézett. Olyan is előfordult, hogy amikor sétáltak a barátnőjével láttam rajta, hogy észrevett és amikor messzebbre értek akkor a barátnője visszanézett és hosszasan rám nézett. Sokszor kerestük egymás tekintetét de amikor a közelemben volt akkor meg sem tudtam szólalni, izzadt a tenyerem, el voltam pirulva, egyszerűen meg sem tudtam szólalni és csak ültem ott bambán. Mivel a szavak embere sem vagyok sajnos meg eléggé visszahúzódó csendes fiú vagyok így attól is féltem, hogy nem tudnék vele miről beszélgetni. Sajnos beszélgetni vele nem tudok az interneten keresztül sem. Nagyon elszomorít de bele kellesz törődnöm, hogy ilyen bamba voltam :(. Azóta rájöttem, hogy mégis van Facebookja, be is jelöltem ismerősnek meg egy üzenetet is küldtem neki már több mint egy hónapja de még választ nem kaptam rá és egyre valószínűbb, hogy nem is fogok. Azt észrevettem, hogy ismerősnek nem tudom jelölni csak üzenetet tudok neki küldeni akkor mégis törölte volna az ismerősnek jelölésemet? A testvérétől meg sajnos nem merek segítséget kérni.

Vajon a leírtak alapján érdekelhettem azt a lányt vagy én értettem félre valamit?

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

2017. aug. 17. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod ismerősnek jelölni, akkor törölte a jelölésed, nem véletlen. Légy erős, de szerintem ő nem a te csajod lesz. :(
2017. aug. 17. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt elfelejtheted. Igyekszem sorrendbe venni az észrevételeimet. Egyrészt vannak emberek, akik ha valakivel szóba elegyednek mosolyognak, vagyis kedvesebbek. Én is ilyen vagyok, sokszor mosolygok. 2. illendően válaszolt a kérdésedre. Azt amúgy hamar kiszúrják, hogy ha egy srác nincs éppen a helyzet magaslatán esetleg félénk. Ez már rossz pont. Eléggé. 3. Mindig nem lehet neki sem jó kedve, vagy finoman éreztette, hogy nem biztos akarna többet tőled. 4. A barátnő valószínű, hogy nem a dícséretért fordult hátra, csupán megnézte, ki az akiről a barátnője mesélt, és neki nem kellessz. 5. A legegyértelműbb jel, hogy nem válaszolt az üzenetre. Meg hogy vissza sem igazolt. Szerintem te toltad túl ezt a biciklit, és egy apróságból vontál le nagyobb következtetéseket.
2017. aug. 17. 12:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Köszönöm szépen a válaszaitokat.

Ami nagyon bánt és rosszul esik, hogy ezek szerint én annyit sem érdemeltem meg, hogy az üzenetemre legálabb választ kapjak. Ha annyit írt volna, hogy ne haragudj de nem az sem fájna ennyire mint amikor ember számba sem vesznek.

2017. aug. 17. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom mennyit változtat az egészen de nincsen Facebookon profilképem beállítva. Nem tudom,hogy ez befolyásolta-e,hogy nem jelölt vissza.

2017. szept. 6. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezt az udvarlást még gyakorolni kell. Szerintem nem reménytelen. Én a helyedbe még tennék egy kört.
2017. szept. 6. 16:06
 6/8 A kérdező kommentje:

#5/5: Szia! Megfogadom a tanácsodat :).

Annyit szeretnék kérdezni,hogy milyen jelek alapján jöhetnék rá,hogy szimpatikus vagyok-e egy lánynak vagy sem. Bevallom őszintén sajnos nagyon bamba vagyok a nőkhöz és soha sem tudom értelmezni a női jeleket.

2017. szept. 7. 06:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg ilyen bamba vagy nem biztos hogy bejössz a csajnak.De próbálkozni lehet.
2017. szept. 21. 11:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak sajnos a probléma ott kezdődik,hogy egyáltalán nem merek ismerkedni a lányokkal mert Félek tőlük. Soha sem beszéltem Velük így ezen a téren sajnos nincsen tapasztalatom.
2017. szept. 25. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!