Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bárcsak láthatnám édes kelyhed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bárcsak láthatnám édes kelyhedet mit jelent egy még kezdődő kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy nagyon komoly sráccal ismerkedem, aki olyan, mint az IGAZI. Tökéletes, romantikus, nagyon helyes, utálja a net világát, komoly ember és egyszer csak ilyent mondott, hogy Bárcsak láthatnám édes kelyhedet. Erre én megírtam, hogy akkor nem fogod, mert nem kérek szex kapcsolatot! Erre ő megbántódott, hogy ő nem is gondolt ilyenre és ő meg nem szereti ezt a stílust.

Most mit tegyek? Ti értitek ezt a kehely szót, hogy mit jelent? Mert Akitől ezt kérdeztem mindenki arra gondolt, amire én, de nem szexet?!

2017. aug. 17. 09:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
A mindzsód köll neki.
2017. aug. 17. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
:D leakadok azokon, akik szerint ezt értékelni kellett volna, és a kardjába dőlni azonnal.
2017. aug. 17. 18:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Eddig összesen a 2 hét alatt csak kétszer találkoztunk és mivel nem netezik, mert utálja a virtuális világot, így napi 2-4 sms jön csak...
2017. aug. 17. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:
A kehely a nőiség szimbóluma. Nem feltétlenül muff, lehet hogy úgy teljes egészében szeretne téged ruha nélkül látni.
2017. aug. 18. 05:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Oké, hogy utálja a virtuális világot, de 2017-ben egyáltalán nem netezni, azért én átgondolnám a helyedben, hogy a "tökéletes" szó valóban jó megfogalmazás volt-e a részedről, ugyanis szerintem ez a csávó ugyanolyan kényszeres, mint pl. egy netfüggő, csak a másik oldalt képviseli.
2017. aug. 18. 10:33
 16/16 anonim ***** válasza:

14, hahaha,

bárcsak láthatnám édes porhüvelyed :D

2017. aug. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!