Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj lehet ha a bartnom sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet ha a bartnom sok kepet posztol magarol?

Figyelt kérdés
Engem kulonosebben nem zavar ez, csak az egyik baratom mondta mintha kelletne magat. Mi a velemenyetek errol?

2017. aug. 16. 05:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Heti két-három kép az kérlek semmi.

Pláne, ha a "félreértőket" le is koptatja.

2017. aug. 16. 08:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egyet se rakok ki,ezt tini koromban csináltam.Nincs szükségem megerősítésre,tisztában vagyok önmagammal,rossz értelemben is.Gyerekesnek gondolnám,főleg hogy párkapcsolatban van,ezek szerint nem elég a te személyed,és nem csak neten,élőben is ezt csinálhatja.
2017. aug. 16. 09:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, alapból nem szeretem én sem az ilyesmit, de talán nem a barátod véleménye alapján kellene eldöntened, hogy valóban kelleti- e magát. Gondolom, meg tudod nézni te is a képeket és el tudod dönteni.
2017. aug. 16. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért küldi el neked, hogy melyik srác mit írt, hogy jobban odafigyelj rá. Csak törődés hiánya van ezzel kapcsolatban.

A posztolgatás egy unaloműző mánia, és csak nem akar kilógni a sorból, ezzel nincs is baj, mindenki menő szeretne lenni, meg közkedvelt stb,stb..

Az önbizalom hiány megint a te törődésedtől függ, szóval kedveskedj neki egy fokkal vagy kettővel többet.

A nők szeretik, ha bújós[hízelgő] típus a fiú.

#11 igaza van (Y)

#13 is jó (Y)

no de

Jó tanács, mikor a párommal összejöttünk megállapodtunk:

1] egyenesség

2] őszinteség

3] bizalom

ezen 3 törvény alapján élünk. Te is egyezz ki az illetővel ebben - ezt tanácsolom.

Beszéljetek meg mindent egyenesen, és úgy minden jó lesz.

=)

21/F

2017. aug. 19. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!