Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudok becsajozni, akkor nem tudok becsajozni. Ezek után mégis mit érdemes csinálni? 21/F
Buliban nem lehet becsajozni. Jó pár buliban voltam és már nem lehet ott csajozni.
Utálom, hogy nincs jó dumám, nem vagyok elég kitartó, hogy pesszimista vagyok, hogy szűz vagyok,hogy csendes és visszahúzodó vagyok, hogy félénk vagyok, hogy van némi fölösleg rajtam. Ez utóbbin a legkönnyebb változtatni.
Ne viccelj már. :D Ott lehet igazán. :) Bár, ha barátnőt akarsz... Az más tészta. :) Amúgy meg tessék ismerkedni mindenféle mondvacsinált okkal. :) Én is úgy szoktam. Igaz csak azért, mert teljesen nyugodt vagyok, hogy úgysem fektetem le őket. :D
Visszahúzódó? Vannak barátaid? Tessék elmenni velük. Minél több emberrel beszélgess. ISMERKEDJ! Nekem így sikerült túljutnom a visszahúzódó énemet. Már ott tartok bárkivel, bármiről, bármennyit tudok beszélni. :) Első lépésnek kérdezd meg az öreg néniket, hogy mennyi az idő. Komolyan mondom. :)
Szűz vagy? És akkor mi van. Én is. Igaz sajnos én nem is tervezem már a dolgot. Illetve tervezem, de feladtam az ilyen jellegű céljaimat. A nemrég közölt dolgok miatt. :)
Úgyhogy nem hiszem, hogy annyira szar helyzetben vagy.
18:57-es voltam.
16/F
"Szűz vagy? És akkor mi van. Én is."
Én 21 éves vagyok, te 16!!! 20 fölött gáz! 16 évesen még nem.
Te "beteg" vagy, nem szűz. :) Nem gáz az. De, ha akarsz írj privátot, és kifejtem neked. :)
16/F
szia! próbálkozni kell, ha tetszik egy lány, szólítsd le, ne várd, hogy ő menjen oda hozzád :). Ezen kívül sokat nem tudok mondani... tényleg, vagy összejön, vagy nem... gondolom hálás vagy a sok segítségért... bocsi :)
18/L
ma 19:20
Ezaz :D Ez is elég hülyeség. :D Mert ez nem így működik sajnos. :D
Mai 19:17es vagyok!
Ahogy írtad a komenntedbe a gondjaidat, azt tapasztaltam, h ugyanolyanok mint az enyimek...
Ez nem segít rajtad, tudom. De mintahogyan előttem is javasolták, menj el többet a barátaiddal, járj többet társaságba, ismerkedj, légy nyitott mindenre. Ezt tudom tanácsolni. Nekem már van, hogy néha sikerül kibújnom a csigaházamból, de sajna ez nem mindig jön össze. Még gyakorolnom kell nekem is. :D
Szóval kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!