Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem tudok becsajozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudok becsajozni, akkor nem tudok becsajozni. Ezek után mégis mit érdemes csinálni? 21/F

Figyelt kérdés
Nem tudok csajozni ennyi kész, ennek ellenére állandóan a nőkön jár az agyam.
2010. máj. 24. 18:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amíg magadat nem fogadod el, és esetleg nem tartod helyesnek, vagy jóképűnek (vagy mondhatnék bármilyen pozitív jelzőt), akkor más sem fog "jónak" megítélni, ez biztos. Tapasztalat.
2010. máj. 24. 19:05
 12/19 A kérdező kommentje:

Buliban nem lehet becsajozni. Jó pár buliban voltam és már nem lehet ott csajozni.

Utálom, hogy nincs jó dumám, nem vagyok elég kitartó, hogy pesszimista vagyok, hogy szűz vagyok,hogy csendes és visszahúzodó vagyok, hogy félénk vagyok, hogy van némi fölösleg rajtam. Ez utóbbin a legkönnyebb változtatni.

2010. máj. 24. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már. :D Ott lehet igazán. :) Bár, ha barátnőt akarsz... Az más tészta. :) Amúgy meg tessék ismerkedni mindenféle mondvacsinált okkal. :) Én is úgy szoktam. Igaz csak azért, mert teljesen nyugodt vagyok, hogy úgysem fektetem le őket. :D

Visszahúzódó? Vannak barátaid? Tessék elmenni velük. Minél több emberrel beszélgess. ISMERKEDJ! Nekem így sikerült túljutnom a visszahúzódó énemet. Már ott tartok bárkivel, bármiről, bármennyit tudok beszélni. :) Első lépésnek kérdezd meg az öreg néniket, hogy mennyi az idő. Komolyan mondom. :)

Szűz vagy? És akkor mi van. Én is. Igaz sajnos én nem is tervezem már a dolgot. Illetve tervezem, de feladtam az ilyen jellegű céljaimat. A nemrég közölt dolgok miatt. :)

Úgyhogy nem hiszem, hogy annyira szar helyzetben vagy.

18:57-es voltam.

16/F

2010. máj. 24. 19:13
 14/19 A kérdező kommentje:

"Szűz vagy? És akkor mi van. Én is."

Én 21 éves vagyok, te 16!!! 20 fölött gáz! 16 évesen még nem.

2010. máj. 24. 19:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Te "beteg" vagy, nem szűz. :) Nem gáz az. De, ha akarsz írj privátot, és kifejtem neked. :)

16/F

2010. máj. 24. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:
sztem te is "beteg vagy" 16 f:D és hülye az indokod is. ha amúgy jól nézel ki, akkor simán van esélyed ennyi
2010. máj. 24. 19:20
 17/19 anonim válasza:

szia! próbálkozni kell, ha tetszik egy lány, szólítsd le, ne várd, hogy ő menjen oda hozzád :). Ezen kívül sokat nem tudok mondani... tényleg, vagy összejön, vagy nem... gondolom hálás vagy a sok segítségért... bocsi :)

18/L

2010. máj. 24. 19:33
 18/19 anonim ***** válasza:

ma 19:20

Ezaz :D Ez is elég hülyeség. :D Mert ez nem így működik sajnos. :D

2010. máj. 24. 19:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Mai 19:17es vagyok!

Ahogy írtad a komenntedbe a gondjaidat, azt tapasztaltam, h ugyanolyanok mint az enyimek...

Ez nem segít rajtad, tudom. De mintahogyan előttem is javasolták, menj el többet a barátaiddal, járj többet társaságba, ismerkedj, légy nyitott mindenre. Ezt tudom tanácsolni. Nekem már van, hogy néha sikerül kibújnom a csigaházamból, de sajna ez nem mindig jön össze. Még gyakorolnom kell nekem is. :D

Szóval kitartást! :)

2010. máj. 24. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!