Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akarhat tőlem? Ti mit gondolnátok rólam?

Figyelt kérdés

Volt egy buli, amire elhivott egy srác, akit régebbről ismertem már. Elhívta az egyik haverját is abba a buliba. Viszont úgy alakult, hogy mind a két srác tetszett és nagyon úgy tűnt, én is bejöttem nekik. Viszont nyilván csak az egyikkel gondoltam komolyabban a dolgokat. (azzal aki meghívott) Mondhatni az egész este folyamán együtt voltunk. A bökkenő az volt köztünk, hogy míg vele ment a heves csók csata és a vonzódás és a szikra is megvolt közöttünk, addig a másik sráccal nyilván valóan nem volt semmi, de sokat beszélgettünk. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, mintha befejezné a mondataimat.

Szóval röviden az egyik sráccal jo volt a csók, de nem volt meg a jó kommunikáció, míg azzal a másik sráccal meg igen.

Eltelt egy kis idő és rájöttem, hogy az a srác aki elhivott bulizni mellettem még 3 csajjal kavar ezért útjára engedtem, de úgy őszintén mondva ő sem ragaszkodott hozzám.

Időközben meg felkeresett az a srác akivel nagyon megvolt a kommunikáció meg minden, elhívott találkozni.

Akarhat ez a srác bármi komolyat így, hogy látta, hogy a haverjával kavargatok?

Vagy ő is hasonlóan jól érezte magát a társaságomban? Mit tegyek, hogy tényleg komolyan vegyen? Bocsi, hogy sok a kérdés, de szereteném, hogy kifejtsétek a véleményeteket.

2017. aug. 15. 23:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, ha komolyan akar tőled valamit, akkor szerencséd van.
2017. aug. 16. 21:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Igaz, azért megesik ilyesmi. Haverok, buli, fanta és és egy "falu bikája" típusú srác, meg egy visszafogottabb, akivel viszont remekül megérted magad és rosszul döntesz.
2017. aug. 16. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!