Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a baratnomnek, hogy szortelenitse a kezet?
:DDD ezt mibol kovetkezzetted ki, hogy undorito szoros vagyok? :D Honalj es intim reszekem rajtam sincs szor. Mellkasomon, hatamon pedig alapbol nincs.
Erre voltal kivancsi?
mondd meg neki így. téged zavar, és lenne-e olyan kedves, hogy leszedi, mert úgy sokkal jobban tetszene. ennyi.
elég röhejes, hogy egyesek egy ilyenért már szakítanának. micsoda csecsemők vagytok. dehát ilyenek a lányok. mindig ezzel támadnak, hogy nőj fel, nem vagy elég érett blablabla, aztán általában ugyanolyan hülyék mint a férfiak. :D kopasz férfiakkal mégse jön össze nagyon sok lány, vagy nagy szakállassal, mert az gusztustalan, hajléktalanos, és van még sok ilyen.
én leszedtem a karomról, a barátomat is zavarja. én meg nem akarok visszataszító lenni neki. egy karszőrtelenítés konkrétan 20 másodperc.
ettől függetlenül én nem várom el, hogy szőrtelenítsen. miért is kéne, csak azért mert én neki így tetszem jobban? nekem meg szőrösen tetszik a teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!