Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a baratnomnek, hogy szortelenitse a kezet?
Ha normális, jó a kapcsolat, akkor szerintem simán, így, ahogy leírtad (bár én az elhízásra is ezt mondom, és hát tudjuk, hogy sokan nem viselnék el, ha a párjuk őszinte lenne hozzájuk... xD)
Szerintem ez amúgysem olyan nagy dolog, hogy még "csomagolgatni" kelljen az infót.
#3 Jesszus, hogy mondhatsz ilyet, a mai világban egy nő tökéletes, ahogy van, nehogymár egy pasinak bármiféle "heppje", igénye legyen, mert akkor ő rendelkezni akar a nő teste felett meg minden, szörnyű hímsoviniszta disznó!
Az, hogy pl. én úgy borotválkozom mindenhol, ahogy a feleségemnek épp tetszik (mert én is így akarom, tetszeni akarok neki), az oké, de ha itt leírom, hogy ő is változtat magán-ezt azt, ha kérem (mert ő is tetszeni akar), akkor utolsó uralkodó, elnyomó disznó vagyok. xD
Ja hogy a kérdésre válaszoljak: ha normális a kapcsolat, akkor egyszerűen elmítsd meg neki, aztán majd kezd az infóval, amit akar.
Egyetértek veled, nekem is igénytelen a szőr.
De ugye te is szeded a fejeden kívül mindenhonnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!